Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

Αυτό είναι το κελί του συζυγοκτόνου – «Έχει βλέμμα σαν μαχαίρι» λένε οι φύλακες

Οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι περιγράφουν τον πιλότο και καθ ομολογίαν δολοφόνο της Καρολάιν στη μεζονέτα στα Γλυκά Νερά ως «απαθή, ψυχρό και απόλυτα συνειδητοποιημένο» μέσα στις φυλακές.

«Έχει βλέμμα σαν κοφτερό μαχαίρι», λένε οι φύλακες.

- Διαφήμιση -

Ο Γιώργος Αυτιάς στην πρωϊνή εκπομπή του ΣΚΑΙ αποκάλυψε φωτογραφίες από το κελί του πιλότου, του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου.

Το κελί έχει τις κουκέτες, ένα ψυγείο, και ξεχωριστό μπάνιο.

Το κελί των 12 τετραγωνικών μέτρων ο πιλότος το μοιράζεται με άλλους τρεις συγκρατούμενους.

Ο ένας είναι πρώην σωφρονιστικός υπάλληλος που συνελήφθη για εισαγωγή ναρκωτικών στις φυλακές Ιωαννίνων.

- Διαφήμιση -

Ο άλλος είναι στη φυλακή για λαθρεμπόριο και ο τρίτος συγκρατούμενος για ναρκωτικά.

Ο Μπάμπης είναι απαθής, ψυχρός, απόλυτα συνειδητοποιημένος. «Εχει βλέμμα σαν κοφτερό μαχαίρι», λένε οι υπάλληλοι.

Προαυλίζεται κανονικά με όλους, μιλάει με όλους και δεν τον ενοχλεί κανείς.  Εκτός από το κελί το φώς της δημοσιότητας είδε και η φωτογραφία του συζυγοκτόνου από τον προαυλισμό του.

Φαίνεται να έχει μεγαλύτερη οικειότητα με τον πρώην σωφρονιστικό υπάλληλο.

Δεν είναι πτέρυγα VIP αλλά είναι χαμηλής επικινδυνότητας γιατί αν τον πήγαιναν σε άλλη με αλλοδαπούς θα είχε μεγάλο πρόβλημα, καθώς με το θέατρο που έπαιζε τις 37 μέρες μετά τη δολοφονία της Καρολάιν είχε επιχειρήσει να ενοχοποιήσει αλλοδαπούς κακοποιούς από τη Γεωργία και την Αλβανία

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος ζήτησε από τη διεύθυνση των φυλακών να του δώσουν δουλειά στη φυλακή αλλά και βιβλία να περνά την ώρα του.

- Διαφήμιση -

Εξελίξεις προαναγγέλλει ο δικηγόρος του 

Για την ολιγόλεπτη συνάντηση που είχε χθες με τον συζυγοκτόνο Μπάμπη Αναγνώστου στις φυλακές Κορυδαλλού μίλησε ο συνήγορός του Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ και τον Γιώργο Αυτιά.

Όπως τόνισε ο εντολέας του είναι απόλυτα συνειδητοποιημένος για το έγκλημά του και επιζητά την τιμωρία του. Δεν συζήτησαν για τις ποινές που θα μπορούσαν να του επιβληθούν αλλά όπως είπε μόνο για το μωρό.

Ο συνήγορος του καθ’ ομολογία δολοφόνου της Καρολάιν Κράουτς τόνισε ότι δεν υπάρχει καμία πληροφορία περί εμπλοκής τρίτου προσώπου στην υπόθεση ενώ στα περί «ύποπτων» ταξιδιών με το ελικόπτερο ως πιλότος απάντησε ότι «δεν έχει καμία εμπλοκή».
Διέψευσε ότι έχει ζητήσει εκ των υστέρων ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη για τον δράστη εξηγώντας μάλιστα ότι ήταν μια προϋπόθεση για να αναλάβει την υπόθεση να μην στραφεί προς αυτή την κατεύθυνση.

«Νομίζω ότι θα έχει εξέλιξη η υπόθεση σχετικά με το τι πραγματικά συνέβη εκείνη τη μοιραία νύχτα και όχι ως προς την πράξη αλλά ως προς τον προγενέστερο χρόνο και την αξιολόγηση των πραγματικών γεγονότων», τόνισε ο κ. Παπαϊωαννίδης.

Πηγή: Bigpost.gr

Σχετικά άρθρα

Νέα άρθρα