Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

Γλυκά Νερά: Αυτούς τους μάρτυρες θα επιστρατεύσει ο 32χρονος για να «δικαιολογήσει» το έγκλημα

O 32χρονος πιλότος επιχειρεί να αποφύγει μια βαριά τιμωρία για τη δολοφονία της Καρολάιν,  να πείσει τους δικαστές πως εγκλημάτησε εν βρασμώ ψυχής και να διεκδικήσει την από κοινού επιμέλεια της μικρής Λυδίας…

Ο δικηγόρος του καθ’ ομολογίαν δολοφόνου της 20χρονης Καρολάιν μίλησε στον ALPHA:

- Διαφήμιση -

«Επισκέφθηκα τον πελάτη μου στον Κορυδαλλό και συζητήσαμε πράγματα που αφορούν τα επόμενα υπερασπιστικά βήματα και είμαστε σε αναμονή για δύο ζητήματα: Το πρώτο είναι η επιμέλεια της ανήλικης κόρης του και τι θα εκδοθεί από την Εισαγγελία Πρωτοδικών. Το δεύτερο είναι τα νέα στοιχεία που περιμένουμε, είτε σε επίπεδο πραγματογνωμοσύνης είτε μάρτυρες να καταθέσουν, ή οτιδήποτε άλλο, καθώς η δικογραφία είναι σε πρώιμο στάδιο» είπε ο Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης και συμπλήρωσε:

«Ο κ. Ιωάννης Κώτσος είναι ο άλλος συνήγορος, ο οποίος ασχολείται ιδιαίτερα με το θέμα της επιμέλειας, και εγώ υπερασπίζομαι τον εντολέα μου σε επίπεδο ανακρίσεως. Ο εντολέας μου θέλει το καλύτερο δυνατό για το παιδί του. Θέλαμε την από κοινού επιμέλεια, με όποιους όρους, χωρίς να αποκλειστεί κανένας. Η άλλη πλευρά έχει διαφορετική άποψη και απ’ ό,τι ενημερώθηκα από την Πολιτική Αγωγή ζητά αποκλειστικά την επιμέλεια του παιδιού και μόνο».

Ο συνήγορος του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου μίλησε και για τους μάρτυρες που θα κληθούν:

«Δεν αφορά μόνο τους μάρτυρες για το στιγμιαίο που επικαλούμαστε εμείς και που ακόμα δεν έχουμε κάνει κάποιο αίτημα, αλλά μάρτυρες από το οικογενειακό και φιλικό περιβάλλον προκειμένου να καταθέσουν για τις συνθήκες που επικρατούσαν στη σχέση του θύματος και του εντολέα μου. Να σημειώσω ότι δεν δικαιολογούμε τίποτα και η τιμωρία είναι το λιγότερο που αξίζει για τον εντολέα μου. Το έχει αποδεχτεί και ο ίδιος. Θα πρέπει να γίνει αξιολόγηση των περιστατικών που συνέβησαν σε προγενέστερο χρόνο προκειμένου να οδηγηθούμε σε αυτό το αδίκημα».

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές το ζευγάρι αντιμετώπιζε προβλήματα στη σχέση του. Κατά τη διάρκεια της κατάθεσής του, ο πιλότος φέρεται να υποστήριξε ότι η 20χρονη κοπέλα είχε ψυχολογικές διακυμάνσεις στη συμπεριφορά της, είπε ότι έκανε υποτιμητικά σχόλια για την οικογένειά του, ενώ υποστήριξε πως τη μοιραία νύχτα φέρθηκε άσχημα και στο παιδί.

- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -

Σχετικά άρθρα

Νέα άρθρα