Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

Δολοφονία Άλκη: Σήμερα ή αύριο θα παραδοθεί ο 20χρονος που διέφυγε στην Αλβανία!

Δεν σταματούν να έρχονται στο φως της δημοσιότητας νέα δεδομένα, αποκαλύψεις και ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση που αφορά στη φρικτή δολοφονία του 19χρονου Άλκη Καμπανού στη Θεσσαλονίκη. 

Πριν από λίγο, έγινε γνωστό ότι ο καταζητούμενος που διέφυγε στην Αλβανία -ένας από τους χούλιγκαν που συμμετείχαν στην επίθεση που κατέληξε στη δολοφονία του 19χρονου- έχει εκφράσει την πρόθεση να παραδοθεί και αυτό δεν αποκλείεται να γίνει σήμερα ή αύριο.

- Διαφήμιση -

Αυτό αποκάλυψε νωρίτερα η δικηγόρος Ανθούλα Ανάσογλου λέγοντας χαρακτηριστικά, «χθες το απόγευμα δέχτηκα τηλέφωνο από συνάδελφο και θα ακούσετε ότι και ο Αλβανός που εμπλέκεται στην υπόθεση και βρίσκεται στην Αλβανία θα παραδοθεί σήμερα ή αύριο».

alvanos 3

Συνεχίζονται οι απολογίες

Ενώπιον της έβδομης τακτικής ανακρίτριας θα βρεθούν σήμερα τρεις από τους οκτώ συλληφθέντες, οι οποίοι φέρεται να εμπλέκονται στη δολοφονία του 19χρονου στην περιοχή της Χαριλάου, στη Θεσσαλονίκη.

Οι τρεις κατηγορούμενοι αναμένεται να περάσουν το κατώφλι της ανακρίτριας για να δώσουν εξηγήσεις αναφορικά με το έγκλημα που συγκλόνισε τη Θεσσαλονίκη και το πανελλήνιο. Σε βάρος τους έχει ασκηθεί δίωξη για από κοινού ανθρωποκτονία με δόλο κατά συρροή τετελεσμένη και σε απόπειρα.

Σημειώνεται πως για την δολοφονία του αδικοχαμένου φιλάθλου του Άρη, έχουν ήδη προφυλακιστεί τρία άτομα, ενώ αναμένεται αύριο να απολογηθούν οι τελευταίοι τέσσερις από τους οκτώ συλληφθέντες, καθώς και ο 25χρονος «Αθηναίος».

Τι είπαν οι 2 που απολογήθηκαν

Στη φυλακή οδηγήθηκε ο 23χρονος αλβανικής καταγωγής, ο οποίος κατά την απολογία του φέρεται να ανέφερε πως «θέλαμε μόνο να τους εκφοβίσουμε», τονίζοντας ότι δεν κατάλαβε τι συνέβη κι ότι έμαθε αργότερα στις ειδήσεις για τον θανάσιμο τραυματισμό του 19χρονου. Ο ίδιος φέρεται να κατονόμασε τους υπόλοιπους δέκα δράστες που συμμετείχαν στη δολοφονική επίθεση.

- Διαφήμιση -

Επιπλέον, χθες Τετάρτη, κρίθηκαν προφυλακιστέοι δύο κατηγορούμενοι που φέρεται να επέβαιναν στο πρώτο από τα τρία αυτοκίνητα που καταγράφηκαν στο βίντεο ντοκουμέντο της δολοφονικής επίθεσης. Πρόκειται για έναν 20χρονο Αλβανό και έναν 21χρονο Έλληνα.

«Έχω μετανιώσει και δεν ξέρω πως θα ζήσω από δω και πέρα, γνωρίζοντας πως είμαι μέρος αυτού που έχει συμβεί» ανέφερε μεταξύ άλλων, ο 21χρονος Έλληνας, κατά την διάρκεια της απολογίας του. «Είδα σφοδρότητα, χτυπήματα και ροπαλιές, με ιδιαίτερη ένταση. Αμέσως αντιλήφθηκα ότι θα εκτραπεί η κατάσταση και πιθανόν να οδηγήσει σε μοιραία αποτελέσματα, και μπήκα αμέσως ξανά στο αυτοκίνητο».

Από την πλευρά του, ο 20χρονος κατηγορούμενος, ο οποίος ήταν ο συνοδηγός του Citroen, φέρεται να είπε κατά την διάρκεια της τετράωρης απολογίας τους, πως βρισκόταν στον τόπο του εγκλήματος και συνεπλάκη με τον έναν εκ των τραυματιών, αλλά όχι με τον Άλκη. «Με χτύπησε με το κράνος και τον τραυμάτισα με μαχαίρι δύο φορές στο πόδι», φέρεται να ισχυρίστηκε.

Πηγή: Newsbreak.gr

Σχετικά άρθρα

Νέα άρθρα