Δευτέρα, 19 Φεβρουαρίου, 2024

Εισπρακτικές παίρνουν τηλέφωνο τους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας

Αγανάκτηση και οργή προκαλεί η καταγγελία που φέρνει στην επιφάνεια το Open. Σύμφωνα με την εκπομπή «Ώρα Ελλάδος», εισπρακτικές παίρνουν τηλέφωνο τους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας.

Την ώρα που οι τράπεζες προχωρούν σε αναστολή των πληρωμών δανείων των πληγέντων, τα funds δεν έχουν ανακοινώσει ακόμη ανάλογη πρωτοβουλία. «Υπάρχουν οχλήσεις», αναφέρθηκε στην εκπομπή με τον Παναγιώτη Στάθη να αντιδρά σε έξαλλη κατάσταση λέγοντας: «Ρε πάνε καλά;Ντροπή να παίρνουν τηλέφωνο οι εισπρακτικές τους πλημμυροπαθείς, ντροπή».

- Διαφήμιση -

Την Δευτέρα (11/9) εκδόθηκε πράξη νομοθετικού περιεχομένου για την αναστολή μέτρων αναγκαστικής εκτέλεσης (πλειστηριασμών) στην Περιφέρεια Θεσσαλίας λόγω της κακοκαιρίας Daniel, με ισχύ από 6 Σεπτεμβρίου έως 10 Νοεμβρίου, διάστημα που απαιτείται ώστε να ολοκληρώσει η Κεντρική Επιτροπή Κρατικής Αρωγής το έργο της και να βγουν οι σχετικές Υπουργικές αποφάσεις, που όπως είπε ο Πρωθυπουργός θα έχουν ορίζοντα εξαμήνου.

Τις αμέσως επόμενες ημέρες η Ελληνική Ένωση Τραπεζών και η κάθε τράπεζα χωριστά θα εξειδικεύσει τα μέτρα που θα λάβει ώστε να στηρίξουν τους πελάτες τους, νοικοκυριά και επιχειρήσεις που έχουν πληγεί από τα καταστροφικά φυσικά φαινόμενα των τελευταίων δύο μηνών.

Πηγή: Gazzettaplus.gr

- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -

Σχετικά άρθρα

Νέα άρθρα