Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

«Ελπίζω να σαπίσεις στη φυλακή! Αυτό είναι το σκουπίδι της Αργυρούπολης»

Με μια οργισμένη ανάρτηση στο Instagram, η κόρη του 46χρονου που την Παρασκευή σάπισε στο ξύλο την 40χρονη σύντροφό του μέσα στο διαμέρισμά του στην Αργυρούπολη και μετά εξαφανίστηκε, υποδεικνύει ποιος είναι ανεβάζοντας φωτογραφία του και λέει πως ντρέπεται που είναι πατέρας της.

Μάλιστα, εύχεται να συλληφθεί και να «σαπίσει» στη φυλακή, όπως χαρακτηριστικά γράφει: «Ντρέπομαι πολύ που αυτός ο άνθρωπος είναι πατέρας μου, ελπίζω να σαπίσεις στη φυλακή».

- Διαφήμιση -

Στη φωτογραφία του 46χρονου νταή την οποία δημοσιεύει η κοπέλα, έχει και ένα ακόμη μήνυμα: «Κοινοποιήστε παντού για να βρεθεί! Αυτό είναι το σκουπίδι της Αργυρούπολης που χτύπησε τη σύντροφό του, χαροπαλεύει η γυναίκα με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, κινείται με όχημα KIA χρώματος ασημί».

nb keimeno argyroupoli dais1

Σύμφωνα με φίλη της κόρης του 46χρονου, η κοπέλα δεν έχει καλές σχέσεις με τον πατέρα της, δεν τον ήθελε και γι’ αυτό επέλεξε να μείνει με τη μητέρα της και όχι μαζί του.

Ο δράστης, ο οποίος αναζητείται από την αστυνομία  κατηγορούμενος για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση, κάλεσε συγγενικό του πρόσωπο αμέσως μετά τον ξυλοδαρμό (χτύπησε τη σύντροφό του με μπουνιές στο κεφάλι, το πρόσωπο και τον θώρακα) και κατόπιν εξαφανίστηκε.

Η 40χρονη γυναίκα έχει υποστεί βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Είναι σε πολύ σοβαρή κατάσταση και έχει ήδη υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

- Διαφήμιση -

Το ιστορικό του 46χρονου γνώστη και προπονητή πολεμικών τεχνών είναι βεβαρημένο, καθώς όπως έγινε γνωστό, το 2015 στην περιοχή του Άργους είχε μαχαιρώσει την τότε ανήλικη σύντροφό του και κατόπιν εξαφανίστηκε για να γλιτώσει το αυτόφωρο.

«Όλοι ξέραμε τι είναι. Έχουν ακουστεί πολλά. Το γνωρίζαμε ότι θα κάνει κάποια στιγμή κάτι τέτοιο. Αλλά δεν μιλάνε. Ήταν επιθετικός. Και την πρώην του την έδερνε. Εμείς τον βλέπαμε όταν έβγαζε το σκυλάκι του. Δεν μιλούσε πολύ», δήλωσε στο newsit.gr κάτοικος της περιοχής.

«Από μικρό παιδάκι τον ξέρω. Ένα ήσυχο παιδί, αλλά γεροδεμένο», είπε με τη σειρά του στην ΕΡΤ ένας από τους γείτονες.

Πηγή: Newsbreak.gr

Σχετικά άρθρα

Νέα άρθρα