Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

Επίθεση με βιτριόλι: «Καλύτερα να σκότωνε την Ιωάννα Παλιοσπύρου»

Αρνείται κάθε σχέση με τη… μαγεία η ηλικιωμένη χαρτορίχτρα που επισκεπτόταν η κατηγορούμενη για την επίθεση με βιτριόλι στην Ιωάννα Παλιοσπύρου και ισχυρίζεται πως δεν γνώριζε τίποτα. «Σου λέω ότι την Ιωάννα αν την σκότωνε καλύτερα. Κάθε μέρα τη δολοφονεί. Εκείνη και την οικογένειά της», είπε η χαρτορίχτρα.

«Είναι αμαρτία από το Θεό η κοπέλα εκείνη που δεν σκοτώθηκε μία φορά, αλλά δέκα και κάθε μέρα, αλλά δεν ξέρω τον λόγο και αν το έκανε έτσι που λένε ή αν το έκανε αλλιώς αυτό θα το κοιτάξει η αστυνομία. Εγώ δεν ξέρω αν το έκανε για εκείνη, αν το έκανε για να τη σκοτώσει, αν το έκανε… Αυτά δεν μπορώ να τα ξέρω. Μάνα είμαι, παιδιά έχω, καταλαβαίνω και σου λέω ότι την Ιωάννα αν την σκότωνε καλύτερα. Κάθε μέρα τη δολοφονεί. Εκείνη και την οικογένειά της. Αλίμονο, αλίμονο», ανέφερε η χαρτορίχτρα στο MEGA.

- Διαφήμιση -

«Απλά ήρθε νομίζω να δει αν αυτός τη θέλει ή δεν τη θέλει, όχι ο τωρινός, ο παλιός. Το τι έκανε με τον τωρινό δεν ξέρω. Εμένα δεν μου είπε αν της έχουν κάνει μάγια. Δεν μου είπε τέτοια πράγματα, αν της έχουνε κάνει μάγια. Δεν μου είπε τίποτε. Απλώς ένα χαρτί είδε, της είπα και έφυγε. Τώρα για παραπάνω, για άμμο και για τέτοια δεν έχω υπόψιν μου. Εγώ της είπα το χαρτί και έφυγε, συμβουλές και τέτοια δεν της έδωσα, δεν με ρώτησε και η ίδια», είπε η χαρτορίχτρα για τις επισκέψεις της κατηγορούμενης και απέκλεισε τα… μάγια: «εμένα ούτε μαντζούνια, ούτε μανδραγόρες, ούτε τίποτα να της πω εγώ από πού να πάει να τα πάρει».

Αναφορικά με τις μαγνητοφωνημένες συνομιλίες της ίδιας με την κατηγορούμενη για την επίθεση με βιτριόλι, η χαρτορίχτρα λέει πως ήταν ενήμερη. «Σου μιλάω λόγω τιμής. Δεν μου έχει πει, τουλάχιστον δεν θυμάμαι για να είμαι πιο ειλικρινής, έτσι; Δεν θυμάμαι να μου έχει πει για καμία Ιωάννα. Και γιατί να μου πει για καμιά Ιωάννα; Γιατί καμία φορά απ’ ότι ξέρω εγώ, το ίδιο το μέντιουμ θα σου πει αν ήταν Ιωάννα ή Γιαννούλα πως τη λέγανε, κατάλαβες; Δεν θα σου πει εκείνη αν θυμάσαι καμία, δεν ξέρω, εμένα τέτοιο πράγμα δεν θυμάμαι να μου έλεγε, αλλά και να μου έλεγε για Ιωάννα και ονόματα και τέτοια, με συγχωρείς πάρα πολύ δεν είμαι και Θεός, να σου πω γι αυτόν που αγαπάς αν έχει φιλενάδα Ιωάννα ή όχι», ισχυρίστηκε.

«Έπαιρνε 50 ευρώ»

Υπενθυμίζεται πως φίλη της κατηγορούμενης για την επίθεση με βιτριόλι είχε αποκαλύψει την Πέμπτη (16/9) πως γνώριζε για τις επισκέψεις στην χαρτορίχτρα. «Πήγαινε στην χαρτορίχτρα και το είχαμε συζητήσει. Της έπαιρνε 50 ευρώ την επίσκεψη. Έλεγε ότι είναι μια μεγάλη γυναίκα η οποία είναι πολύ καλή στο να ρίχνει τα ταρώ. Είχε πάει και παλαιότερα για συγγενικό της πρόσωπο, όχι μόνο για τους άνδρες που ενδιαφερόταν. Τα μαντζούνια δεν τα ξέρω καθόλου. Δεν μου είχε αναφέρει τίποτα. Τώρα τι της έκανε η γριά με την άμμο από την πυραμίδα…», είπε η φίλη της κατηγορούμενης. Μάλιστα ισχυρίστηκε πως οι συνομιλίες που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας «δεν αφορούσαν τον (40χρονο) τον γνώρισε αργότερα. Της είχε πει ότι δεν θέλει σοβαρή σχέση. Τότε που πήγαινε στην χαρτορίχτρα ενδιαφερόταν για άλλο άνδρα, είχαν βγει δύο τρεις φορές. Το ξέρω 100% εγγυημένα».

Πηγή: Reader.gr

- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -

Σχετικά άρθρα

Νέα άρθρα