Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

Η Ναταλία Γερμανού είπε αυτό που πιστεύουμε όλοι για την υπόθεση της Πάτρας

Η υπόθεση των τριών νεκρών παιδιών από την Πάτρα πρόκειται να εξιχνιαστεί άμεσα. Οι θάνατοι των Μαλένα, Ίριδας και Τζωρτζίνας έχουν απασχολήσει την κοινή γνώμη για έναν απλούστατο λόγο, αφορούν την έννοια της μητρότητας  και της παιδικής αθωότητας που δεν θα επιτρέψει η ελληνική κοινωνία να αλλοιωθεί ανεπανόρθωτα από καμία προβληματική οικογένεια.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου έχει έντονη τηλεοπτική και γενικότερη μιντιακή παρουσία, όλο αυτό το διάστημα που το #Πάτρα δεν έφυγε ποτέ από τη δημόσια σφαίρα του Twitter. «Αν κάποιοι πιστεύουν ότι έκανα κακό στα παιδιά μου, θα μου πουν πώς και πότε;» ανέφερε στην τελευταία της συνέντευξη στην εφημερίδα «Πελοπόννησος». «Σταματήστε. Έχετε άδικο. Θα το δείτε στην πορεία ότι έχετε άδικο. Μέχρι τότε θα έχετε πάρει τη ζωή μου στα χέρια σας. Αυτό θα έλεγα. Έχω ήδη το κακό των τριών θανάτων στο σπίτι μου. Μου έχετε κάνει και άλλο κακό. Θα μου κάνετε και άλλο, κι άλλο κακό και μετά… πού θα απολογηθείτε; Λέτε, λέτε, λέτε, και κανείς δεν με ζει. Κανένας δεν με έχει ζήσει».

- Διαφήμιση -

Το tweet της Ναταλίας Γερμανού

Μια εύλογη απορία γεννήθηκε στο μυαλό της παρουσιάστριας για τις δηλώσεις της μητέρας. Γιατί δεν είπε “τι είναι αυτά που λέτε”; Να σημειωθεί ότι στις 21 Μαρτίου του 2021, η μόλις επτά μηνών Ίριδα μεταφέρθηκε στο Καραμανδάνειο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της. Σύμφωνα με την εκπομπή Live News στο MEGA, γιατροί ανέφεραν ότι άκουσαν μια στιχομυθία των γονιών, όπου η μητέρα φέρεται να είπε στον πατέρα, Μάνο Δασκαλάκη: «Δεν πειράζει, θα κάνουμε άλλο παιδί εμείς».

Λίγες ώρες μετά, η 33χρονη έκανε και μια ανάρτηση στο Facebook, γράφοντας: «Ενώ περιμένουμε παιδί, η θαυμαστή μητέρα σου χάνει εσένα, Ίριδά μου». Σε μια περίοδο που, όπως έχει πει η ίδια η μητέρα των κοριτσιών, με τον σύζυγό της είχαν χωρίσει. Τον Φεβρουάριο του 2012, σύμφωνα με την ίδια εκπομπή, η μητέρα νοσηλεύτηκε στη Β’ Παθολογική της Πάτρας, έχοντας κάνει απόπειρα αυτοκτονίας.

Πηγή: Provocateur.gr

- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -

Σχετικά άρθρα

Νέα άρθρα