Τρίτη, 26 Μαρτίου, 2024

Η Στεφανίδη “απάντησε” μέσω Twitter στον Χαρδαλιά

Η δήλωση του Νίκου Χαρδαλιά πως ο ερασιτεχνικός αθλητισμός δεν θα διαλυθεί με την απουσία δράσης για έναν ολόκληρο μήνα προκάλεσε την αντίδραση της Κατερίνας Στεφανίδη μέσω των social media.

O καλπασμός του κορονοϊού το τελευταίο διάστημα έχει αναγκάσει την ελληνική κυβέρνηση να πάρει σκληρές αποφάσεις που έχουν φέρει αντιδράσεις και μία από αυτές αφορά την επιλογή της να βάλει λουκέτο στον ερασιτεχνικό αθλητισμό για έναν μήνα.

- Διαφήμιση -

Η πρόσφατη μάλιστα τοποθέτηση του Νίκου Χαρδαλιά πως ο ερασιτεχνικός αθλητισμός δεν απειλείται με διάλυση αν μείνει κλειστός για 30 μήνες βρίσκει εντελώς αντίθετη την Κατερίνα Στεφανιδη, με τη χρυσή ολυμπιονίκη και παγκόσμια πρωταθλήτρια στο άλμα επί κοντώ να απαντάει στον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων με ένα γλαφυρό μήνυμα στο Twitter.

“Γρίφος. Μόνο το 2% του πληθυσμού της χώρας θα καταφέρει να βρει τη λύση. Αν Μάρτιος + Απρίλιος + Μάιος + Νοέμβριος = 1 μήνας. Τότε πόσους μήνες έχει ο χρόνος;”, έγραψε χαρακτηριστικά η Ελληνίδα πρωταθλήτρια, παραθέτοντας στο ποστάρισμά της τη συγκεκριμένη δήλωση του Νίκου Χαρδαλιά που προκάλεσε την αντίδρασή της.

Πηγή: Sport24.gr

- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -

Σχετικά άρθρα

Νέα άρθρα