Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Θεσσαλονίκη: Πέθανε ο δράστης της αιματηρής ομηρίας – Πυροβόλησε την αδερφή του και αστυνομικό!

Σε νοσοκομεία της πόλης ο αστυνομικός και η αδερφή του δράστη που δέχθηκαν σφαίρες.

Υπέκυψε στα τραύματά του ο δράστης της αιματηρής ομηρίας που σημειώθηκε στην ανατολική Θεσσαλονίκη το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου. Ο 47χρονος κατά τη διάρκεια οικογενειακού επεισοδίου σε διαμέρισμα στην οδό Στρωμνίτσης, πυροβόλησε και τραυμάτισε στο πόδι την αδερφή του ενώ στη συνέχεια πυροβόλησε και εναντίον ενός αστυνομικού.

- Διαφήμιση -

Στη συνέχεια έστρεψε το όπλο στον εαυτό του και πάτησε τη σκανδάλη. Οι γιατροί στο νοσοκομείο ”Παπαγεωργίου” προσπάθησαν να τον κρατήσουν στη ζωή, αλλά δεν τα κατάφεραν. Τόσο ο αστυνομικός όσο και η αδερφή του δράστη συνεχίζουν να νοσηλεύονται σε νοσοκομεία, με τους γιατρούς να εμφανίζονται αισιόδοξοι για την πορεία της υγείας τους.

Το χρονικό της αιματηρής ομηρίας

Όλα ξεκίνησαν λίγο πριν από τις 19.00 το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου, στο σπίτι της οικογένειας που βρίσκεται στην οδό Στρωμνίτσης 6 στην περιοχή της Ανάληψης. Σύμφωνα με πληροφορίες ο σύζυγος της γυναίκας έφυγε κάποια στιγμή, αλλά έφτασε στο σπίτι οπλισμένος ο αδερφός της.

Τα πράγματα ξέφυγαν μπροστά στα μικρά παιδιά της. Αδερφός και αδερφή αντάλαξαν βαριές κουβέντες και κάποια στιγμή πυροβόλησε και τραυμάτισε στο πόδι την αδερφή του, με το περίστροφο που κρατούσε.

Σύμφωνα με πληροφορίες του NewsIt.gr, τότε τηλεφώνησε στην αστυνομία η μητέρα του δράστη που βρισκόταν στο σπίτι. Κρύφτηκε σε δωμάτιο και είπε στους αστυνομικούς πως ο γιος της, την κακομεταχειρίζεται και πως είναι ικανός για φόνο!

- Διαφήμιση -

Όταν ο δράστης είδε το περιπολικό να σταματάει βγήκε στο παράθυρο με το όπλο που κρατούσε και ταμπουρώθηκε στο σπίτι. Οι αστυνομικοί άρχισαν να ανεβαίνουν τη σκάλα της πολυκατοικίας και όταν άκουσαν νέους πυροβολισμούς από το σπίτι πήραν την απόφαση να κατέβουν και να ζητήσουν ενισχύσεις.

Ο άτυχος αστυνομικός όμως δεν πρόλαβε. Ο δράστης άνοιξε την πόρτα και τον πυροβόλησε στην πλάτη και τα πόδια. Πριν ο δράστης προλάβει να κλείσει την πόρτα, η αδερφή του άρχισε να τρέχει στις σκάλες αιμόφυρτη…

Λίγα λεπτά αργότερα αστυνομικοί μπήκαν στο σπίτι. Μόλις ο δράστης τους είδε έστρεψε το όπλο στον εαυτό του και αυτοπυροβολήθηκε.

Στο σημείο είχε φτάσει νωρίτερα και ειδικός διαπραγματευτής της αστυνομίας με στόχο να πείσει τον δράστη να παραδοθεί. Επειδή όμως πυροβόλησε με το όπλο που κρατούσε, οι αστυνομικοί πήραν την απόφαση να προχωρήσουν στην εισβολή για να προλάβουν τα ακόμα χειρότερα…

Πηγές: thestival.gr, seleo.gr, newsit.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Σχετικά άρθρα

Νέα άρθρα