Τρίτη, 26 Μαρτίου, 2024

Επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα: «Πάρτα μωρή, καλά να πάθεις»

Όπως μετέδωσε το STAR, η μαυροντυμένη γυναίκα στην Καλλιθέα φέρεται να είπε «πάρτα μωρή, καλά να πάθεις» όταν έριξε το βιτριόλι στο πρόσωπο της κοπέλας, ενώ σύμφωνα με μαρτυρίες φέρεται και να την κυνήγησε για λίγα δευτερόλεπτα.

Όπως ανέφερε στην κάμερα του Star αυτόπτης μάρτυρας:«Την ώρα εκείνη που έτρεχε η κοπέλα για το φαρμακείο, βγήκε μια με μαύρα και είπε η κοπέλα πού πήγε;». Η δράστις φέρεται να είχε στήσει καρτέρι στην νεαρή κοπέλα καθώς ήξερε τι ώρα φτάνει στο γραφείο της. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, φαίνεται να είχε χαρτογραφήσει και τον χώρο.

- Διαφήμιση -

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η γυναίκα παραμόνευε στο υπόγειο του κτιρίου όταν είδε το θύμα της να πλησιάζει. Η σήμανση έχει ελέγξει για αποτυπώματα το υπόγειο που κρυβόταν, με τους άνδρες της ασφάλειας να εξετάζουν ότι υλικό έχουν στα χέρια τους. Αξίζει να σημειωθεί ότι το μπουκάλι με το υγρό δεν έχει βρεθεί.

Καλλιθέα: Αυτό είναι το ψυχολογικό προφίλ της δράστριας – Προμελετημένο το έγκλημα

Oι αστυνομικοί παίρνουν ξανά και ξανά καταθέσεις από φίλους και συναδέλφους της, αναζητώντας κάποιο στοιχείο που να επιβεβαιώνει το σενάριο της αντιζηλίας.

Η 34χρονη σήμερα το μεσημέρι μεταφέρθηκε από την ιδιωτική κλινική που νοσηλευόταν στο Θριάσιο Νοσοκομείο. Η μητέρα της δεν έχει σταματήσει να δίνει κουράγιο στο παιδί της.

Νέο βίντεο ντοκουμέντο: Οι πρώτες στιγμές μετά την επίθεση

- Διαφήμιση -

Νέο βίντεο ντοκουμέντο που καταγράφει τις πρώτες στιγμές μετά την βάρβαρη επίθεση με βιτριόλι που δέχθηκε 34χρονη κοπέλα βλέπει το φως της δημοσιότητας.

Όπως θα δείτε στο βίντεο ντοκουμέντο που έδωσε στη δημοσιότητα το Mega, φαίνεται η στιγμή, όπου μετά την επίθεση, η 34χρονη κοπέλα φέροντας εγκαύματα από το καυστικό υγρό, βγαίνει τρέχοντας από την πολυκατοικία για να πάει στο απέναντι πεζοδρόμιο όπου είναι το φαρμακείο.

Τρέχοντας και ουρλιάζοντας, σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες, η 34χρονη βγαίνει στον δρόμο και πηγαίνει για να αναζητήσει βοήθεια.

Η κάμερα που κατέγραψε τις εικόνες βρίσκεται έξω από την είσοδο της πολυκατοικίας στην οποία δέχτηκε επίθεση η 34χρονη γυναίκα.

Σημειώνεται ότι ούτε σε αυτό το βίντεο απεικονίζεται η δράστις.

- Διαφήμιση -

Σχετικά άρθρα

Νέα άρθρα