Πέμπτη, 1 Ιουνίου, 2023

Κολωνός: Ο δερματολόγος βίαζε τη 12χρονη για 50 ευρώ

Αυτός είναι ο 65χρονος γιατρός που κατηγορείται ότι βίαζε κατ’ εξακολούθηση την 12χρονη μαθήτρια από τον Κολωνό.

Στη φωτογραφία ντοκουμέντο που παρουσιάζει το protothema.gr, αποτυπώνεται ο 65χρονος λίγη ώρα μετά την σύλληψή του από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων στα κρατητήρια του 7ου ορόφου του μεγάρου της ΓΑΔΑ, οπού οδηγήθηκε μαζί με δύο ακόμα Έλληνες ηλικίας 49 και 44 ετών και δύο Πακιστανούς 23 και 40 χρόνων καθώς όπως προέκυψε έκλειναν ραντεβού και βίαζαν το 12χρόνο κοριτσάκι.

- Διαφήμιση -

Κολωνός: Πέντε νέες συλλήψεις για τους βιασμούς του 12χρονου κοριτσιού

Ο 65χρονος, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες είναι πατέρας πέντε παιδιών, από δυο γάμους, παγιδεύτηκε στα δίχτυα της Ασφάλειας, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα των αρχών αλλά και της κατάθεσης της μικρής συναντιόταν με το κοριτσάκι στο ιατρείο του στον Κολωνό και την βίαζε έναντι του ποσού των 50 ευρώ.

Ο ίδιος σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr ισχυρίστηκε ότι δεν έχει καμία σχέση με τους βιασμούς, ότι το κορίτσι τον είχε επισκεφθεί μαζί με τον αδερφό της στο ιατρείο του στην περιοχή του Κολωνού και μάλιστα το διάστημα που κατηγορείται ότι έκλεινε ραντεβού μαζί της και την βίαζε, λέει ότι βρισκόταν στο εξωτερικό. Βέβαια οι πληροφορίες λένε ότι το συγκεκριμένο άτομο όπως και υπόλοιποι συλληφθέντες «δένονται» μέσα Από καταθέσεις αλλά κι από τα ευρήματα των εγκληματολογικών εργαστηρίων της ΕΛ.ΑΣ. στα μηνύματα όπου φέρεται να έχουν ανταλλάξει με το κοριτσάκι.

Σεπόλια: Ο Μίχος εξέδιδε την ανήλικη και σε live streaming

Ο γιατρός με την ειδικότητα του δερματολόγου- αφροδισιολόγου, συνελήφθη μετά από ένταλμα του 33ου ανακριτικού Τμήματος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών το οποίο αναφέρει χαρακτηριστικά τα εξής «Κατηγορείσαι ότι στην Αθήνα σε μία επακριβώς διακριβωθέντα χρόνο, πάντως εντός του χρονικού διαστήματος από τον Απρίλιο έως τον Ιούλιο του 2022, ενεργώντας με πρόθεση και με περισσότερες από μία πράξεις που συνιστούν εξακολούθηση του ίδιου εγκλήματος, όντας ενήλικος, ενήργησες γενετήσιες πράξεις με ανήλικη που δεν είχε συμπληρώσει τα 12 έτη, αλλά αφού είχε συμπληρώσει τα 12 αλλά όχι τα 15 έτη, με αμοιβή.

- Διαφήμιση -

Συγκεκριμένα στην Αθήνα κατά το ως άνω χρονικό διάστημα, συναντήθηκες περισσότερες από δυο φορές με την ανήλικη της οποίας την ηλικία γνώριζες και προέβης σε γενετήσιες πράξεις μαζί της, ήτοι, ήρθατε σε συνουσία εντός του ιατρείου σου στην περιοχή του Κολωνού και κατόπιν της κατέβαλες το ποσό των 50 ευρώ κάθε φορά». Ο γιατρός μετά από προθεσμία που έλαβε, οδηγείται αύριο στον ανακριτή προκειμένου να απολογηθεί.

Πηγή: Protothema.gr

Σχετικά άρθρα

Νέα άρθρα