Τρίτη, 26 Μαρτίου, 2024

Κορωνοϊός: Νοικιάζουν διαμερίσματα στην Αθήνα για προστασία από τον ιό

Διαμερίσματα σε όλο το λεκανοπέδιο, τα οποία έως τώρα λειτουργούσαν στη βραχυχρόνια μίσθωση, λόγω του περιορισμού της αγοράς, διαμορφώθηκαν και διατίθενται για να εξυπηρετήσουν τις ανάγκες ανθρώπων που πρέπει να μπουν σε απομόνωση για να προστατευθούν από τον κορωνοϊό.
Όπως αναφέρει ο ιδιοκτήτης της εταιρίας Home Plus Λάμπρος Παλάντζας «υπάρχει ενδιαφέρον από ανθρώπους που επιστρέφουν από το εξωτερικό κι αναγκαστικά πρέπει να μπουν σε καραντίνα ακολουθώντας τις οδηγίες του ΕΟΔΥ, από μέλη ευπαθών ομάδων που επιθυμούν να αυτοπεριοριστούν και να μην επιβαρύνουν το συγγενικό τους περιβάλλον, απο εταιρείες, όπως είναι οι ναυτιλιακές που το προσωπικό τους επιστρέφει από ταξίδια στο εξωτερικό, αλλά και από επισκέπτες της πρωτεύουσας που έχουν προγραμματισμένες δουλειές σε νοσοκομεία και δεν επιθυμούν να φιλοξενηθούν σε κάποιον συγγενής τους. Χαρακτηριστικό παράδειγμα, οι τέσσερις εγκυμονούσες που διαθέσαμε ισάριθμα διαμερίσματα και οι οποίες είχαν προγραμματίσει να γεννήσουν στα μαιευτήρια της Αθήνας».

diamerismata2
- Διαφήμιση -

Τα διαμερίσματα είναι εξοπλισμένα με ειδικό κιτ προστασίας από τον κορωνοϊό, το οποίο περιλαμβάνει μάσκες προστασίαςγάντιααντισηπτικάθερμόμετρο και χαρτομάντιλα. Οι επισκέπτες ενημερώνονται για τον τρόπο χρήσης των διαμερισμάτων αλλά λαμβάνουν ενημέρωση και για τους περιορισμούς που ισχύουν στην κυκλοφορία, καθώς το διαμέρισμα είναι εφοδιασμένο και με τα ειδικά έντυπα, τα οποία είναι μεταφρασμένα στα αγγλικά. Σε περίπτωση αδιαθεσίας, οι πελάτες μπορούν να επικοινωνούν με το προσωπικό της εταιρίας, το οποίο τους καθοδηγεί σύμφωνα πάντα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ. Όλα τα καλλυντικά που βρίσκονται εντός του διαμερίσματος, όπως και τα κλειδιά, παραδίδονται σε αποστειρωμένα σακουλάκια. Μάλιστα, οι τιμές στις οποίες διατίθενται τα διαμερίσματα είναι έως και 60% χαμηλότερες από τις τιμές που προσφέρονταν στην βραχυχρόνια μίσθωση.

diamerismata3
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -

Σχετικά άρθρα

Νέα άρθρα