Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

Μιράντα Αθανασίου: «Το παιδί μας δεν γνωρίζει ότι ο πατέρας του είναι νεκρός»

Συγκλονισμένη από το τρομερό δυστύχημα που έχει προκαλέσει σοκ στο πανελλήνιο, είναι η πρώην σύντροφος του Τζώρτζη Μονογυιού, Μιράντα Αθανασίου με την οποία ο επιχειρηματίας είχε ένα κοριτσάκι μόλις 3,5 ετών.

Η ίδια, με τρεμάμενη φωνή, περιέγραψε πόσο καλός και προστατευτικός πατέρας ήταν ο 43χρονος επιχειρηματίας και αδερφός της βουλευτού της ΝΔ Κατερίνας Μονογυιού: «Δεν έχω πει κάτι στο παιδί μου. Θέλει μεγάλη προσπάθεια. Είμαι σε επαφή με την παιδοψυχολόγο προκειμένου να μπορέσουμε να διαχειριστούμε την κατάσταση. Ο Γιώργος ήταν εξαίρετος πατέρας και το παιδί μου πάντα θα θυμάται τον πατέρα της. Θα τον έχει πολύ ψηλά» περιέγραψε μιλώντας στο protothema.gr.

- Διαφήμιση -

vinteo

Η πρώην σύντροφος του επιχειρηματία περιέγραψε ότι μόλις πληροφορήθηκε τα δυσάρεστα νέα, η ίδια δεν μπορούσε να το πιστέψει και πίστευε ότι κάποιος τη κάνει πλάκα: «Στην αρχή νόμιζα ότι μου έκαναν πλάκα. Με πήραν κοινοί μας φίλοι και με ενημέρωσαν. Ήμουν στην φάση να κοιμίσω τα παιδιά μου και έπαθα σοκ. Δεν ήξερα αν είναι αλήθεια. Δεν έχω κοιμηθεί ούτε μια ώρα. Ήταν τραγικός ο θάνατός του» ανέφερε και εξήγησε ότι ο Τζώρτζης αν και είχε μεγάλη αδυναμία στα γρήγορα αυτοκίνητα, δεν έτρεχε όταν είχε μέσα κόσμο:

«Δεν έτρεχε όταν είχε κόσμο στο αμάξι»

«Όσο ήμασταν μαζί, δεν έτρεχε γιατί είχαμε το παιδί, όμως ο Τζώρτζης είχε λατρεία, πάθος με τα σπορ αυτοκίνητα. Όταν ήταν μόνος του δεν ξέρω τι έκανε. Όμως όταν είχε κόσμο μέσα δεν έκανε επικίνδυνα πράγματα» δήλωσε και εξήγησε ότι τα αυτοκίνητα ήταν η μεγάλη του αγάπη: «Του άρεσε να αλλάζει τα αμάξια του αρκετά συχνά. Ήταν η αγάπη του και του άρεσε να ασχολείται. Όπως ένας άνθρωπος αγαπάει να διαβάζει βιβλία, του Γιώργου του άρεσε να ασχολείται με τα αμάξια. Από όσο γνωρίζω τα αγόραζε καινούργια» περιέγραψε.

troxaio 5

Η μικρή δεν γνωρίζει – Την είχε πάρει από το σχολείο την Τετάρτη

Μάλιστα η κα. Αθανασίου μίλησε για την τελευταία φορά που είδε τον πατέρα του παιδιού της, όταν εκείνος πήρε το παιδί του από το σχολείο την Τετάρτη: «Είχαμε πολύ καλές επαφές λόγω παιδιού. Ερχόταν και έπαιρνε τη μικρή. Την Τετάρτη, τον είδα τελευταία φορά. Την πήρε από το σχολείο και μου την έφερε το απόγευμα. Ο Γιώργος ήταν ένας εξαιρετικός πατέρας. Αγαπούσε πολύ την κόρη που έχουμε αποκτήσει μαζί όσο και το μωράκι που απέκτησε με τη νέα σύζυγό του και είναι περίπου 1.5 ετών. Το κυριότερο είναι ότι αυτή τη στιγμή υπάρχει μια μάνα που υποφέρει γιατί η μητέρα του βιώνει όλο αυτό τον πόνο. Σε ό,τι αφορά τη δική μου την πλευρά το παιδί μου πάντα θα θυμάται τον πατέρα της. Θα τον έχει πολύ ψηλά. Η μικρή δεν γνωρίζει τι έχει συμβεί. Σε συνεννόηση με την παιδοψυχολόγο θα διαχειριστούμε την κατάσταση» συμπλήρωσε καταρρακωμένη.

- Διαφήμιση -

Πηγή: Newsbreak.gr

Σχετικά άρθρα

Νέα άρθρα