Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

ΜΜΜ: Κλειστός ο Ηλεκτρικός από Φάληρο έως Αττική

Πανζουρλισμός στα ΜΜΜ: Με προβλήματα διεξάγεται η κυκλοφορία των συρμών στη γραμμή 1 του ηλεκτρικού σιδηροδρόμου (ΗΣΑΠ), με το επιβατικό κοινό να ταλαιπωρείται.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες που μετέδωσε ο ΑΝΤ1, η ταλαιπωρία οφείλεται σε τεχνικό πρόβλημα στη σηματοδότηση στον ηλεκτρικό σιδηρόδρομο (ΗΣΑΠ) και η κίνηση των συρμών στη γραμμή 1 διεξάγεται μεταξύ των σταθμών Πειραιά-Φάληρο και Αττική-Κηφισιά.

Προαστιακός: Τα δρομολόγια που αναστέλλονται από σήμερα έως και τις 15 Δεκεμβρίου λόγω εργασιών

- Διαφήμιση -

Όπως ανακοινωθηκε από την ΤΡΕΝΟΣΕ, από τη Δευτέρα 29 Νοεμβρίου έως και την Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου, θα εκτελούνται εργασίες αναβάθμισης στη σιδηροδρομική γραμμή, στο τμήμα μεταξύ Τριών Γεφυρών και Σιδηροδρομικού Κέντρου Αχαρνών (ΣΚΑ).

Συγκεκριμένα, λόγω των έργων που θα πραγματοποιηθούν στο συγκεκριμένο τμήμα, η ΤΡΑΙΝΟΣΕ υποχρεούται σε αναστολή λειτουργίας της απευθείας σύνδεσης του Προαστιακού από τον Πειραιά και την Αθήνα με το Αεροδρόμιο, όπως επίσης και της σύνδεση των Λιοσίων με το Αεροδρόμιο και αντίστροφα.

Ειδικότερα, θα κυκλοφορούν οι παρακάτω αμαξοστοιχίες στο τμήμα Αεροδρόμιο– Νερατζιώτισσα – Αεροδρόμιο:

Τροποποιήσεις δρομολογίων Προαστικού

Διευκρινίζεται ότι, δεν επηρεάζονται οι απευθείας συνδέσεις της Αθήνας και του Πειραιά με το Κιάτο, τη Χαλκίδα και τα δρομολόγια του άξονα Αθήνα – Θεσσαλονίκη.

Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ στην ανακοίνωσή της ζητά την κατανόηση του επιβατικού κοινού για την προσωρινή ταλαιπωρία που θα υποστεί, λόγω εργασιών της ΕΡΓΟΣΕ στην υποδομή.

- Διαφήμιση -

Πηγή: Athensmagazine.gr

Σχετικά άρθρα

Νέα άρθρα