Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

Μυρτώ: Την δέχθηκαν στο γερμανικό κέντρο αποκατάστασης

Η μητέρα της Μυρτούς ενημέρωσε με ανάρτησή της, οτι επιτέλους η κόρη της έγινε δεκτή στο γερμανικό κέντρο αποκατάστασης.

Θετική εξέλιξη είχε η προσπάθεια να γίνει δεκτή η Μυρτώ στο κέντρο αποκατάστασης στην Γερμανία, η οποία αρχικά είχε συναντήσει πολλά εμπόδια.

- Διαφήμιση -

Όπως έκανε γνωστό η μητέρα της, το IN Hanover απάντησε καταφατικά στο αίτημα της οικογένειας και έτσι όλοι μπορούν να ελπίζουν σε ένα καλύτερο αύριο.

Αναλυτικά η ανάρτηση…

Την Μυρτω την δέχτηκαν στην ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Είμαι πολύ συγκινημένη και χαρούμενη που λάβαμε απάντηση απο το κεντρο INI HANOVER που μας γράφουν ότι θα προσπαθήσουν να καταφέρουν μια καλυτέρευση χωρίς βέβαια να περιμένουμε θαύματα. Κάτι που ασφαλώς το γνωρίζουμε.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ θερμά τον DR NIKOLAO MASTRAGELOPOULO και την σύζυγο του κα ΕΙΡΗΝΗ που διαμένουν στην Γερμανία. που απο την Δευτέρα έκαναν ότι μπορούσαν και με ενημέρωναν ταυτόχρονα. Συγκεκριμενα με προσωπική τηλεφωνική επαφή του dr Mastragelopoulou ( που είναι διευθυντης σε Πανεπιστημιακό νοσοκομείο)με το κέντρο INI ,κατάφεραν να λάβουμε μέσω μαιλ χθες θετική απάντηση.

Ευχαριστώ επισης και όλους όσους προσπάθησαν να μας βοηθήσουν και ιδιαιτερα τον κ. Πλεύρη που είναι απολύτως κατανοητό ότι οι αυξημένες υποχρεώσεις λόγω covit19 και γενικά υπουργείου δεν τον άφησαν να ασχοληθεί όσο θα ήθελε. Η καλή θέληση το ενδιαφέρον και η προσπάθεια εκ μέρους του υπουργού ασφαλώς και δεν μπορεί να περάςουν απαρατήρητα

Τέλος ευχαριστώ όλους εσας για την αγάπη και το ενδιαφέρον σας στην ΜΥΡΤΩ μου. Πιστεύω ότι η αγάπη και η θετική σκέψη ήταν ουσιαστικά στην όλη πορεία αυτών των ημερών.

- Διαφήμιση -

Μα πάνω και πρώτα απ όλα στον Θεό που μας βοηθάει σε όλες τις δυσκολίες μα προχωράμε.

Νεωτέρα θα έχω τις προσεχείς μερες και θα τα επικοινωνήσω γιατί έχω ηθική υποχρέωση σε όλο τον κόσμο που ενδιαφέρεται για την ΜΥΡΤΩ.

 

Σχετικά άρθρα

Νέα άρθρα