Κυριακή, 24 Μαρτίου, 2024

Νέα Ιωνία: Παράπλευρη απώλεια ο νεκρός στην καφετέρια με ναργιλέδες

Συμμορία που εμπλέκεται σε διακίνηση ναρκωτικών φαίνεται ότι αποτελούσαν οι επτά Αλβανοί οι οποίοι το βράδυ της Τρίτης (21/2) διαπληκτίστηκαν σε καφετέρια με έναν εξ αυτών να ανοίγει πυρ και έναν πελάτη που βρισκόταν στον χώρο για να δει ποδοσφασιρικό αγώνα να χάνει τελικά τη ζωή του.

Οι αστυνομικοί του Ανθρωποκτονιών που χειρίζονται την υπόθεση, εκτός από το τζιπ που βρέθηκε κοντά στην καφετέρια της οδού Κασταμονής και το οποίο φέρεται να ανήκε σε έναν από τους επτά Αλβανούς, έχουν εντοπίσει και ένα ΙΧ μάρκας Mercedes το οποίο, επίσης, φέρεται να ανήκε σε κάποιον από τους «7».

- Διαφήμιση -

Νέα Σμύρνη: Αυτοί είναι οι δύο Αλβανοί που εκτελέστηκαν στο μπαρ

Στο συγκεκριμένο όχημα είχε αναφερθεί σε δηλώσεις του κάτοικος της περιοχής που περιέγραψε τι αντίκρισε τα πρώτα λεπτά μετά το αιματηρό περιστατικό το βράδυ της Τρίτης.

Για την ώρα, πάντως, οι επτά Αλβανοί δεν έχουν ταυτοποιηθεί ενώ μυστήριο αποτελεί ακόμα η ταυτότητα του άτυχου άνδρα, επίσης Αλβανικής καταγωγής, και ηλικίας περίπου 30-35 ετών που τραυματίστηκε βαρύτατα στην κλείδα και άφησε την πνοή του στο νοσοκομείο ΚΑΤ όπου μεταφέρθηκε.

Το χρονικό

Το αιματηρό επεισόδιο σημειώθηκε στις 23:40 το βράδυ της Τρίτης σε καφετέρια με ναργιλέδες στην οδό Κασταμονής, στη Νέα Ιωνία, με έναν Αλβανό να τραυματίζεται βαρύτατα και να καταλήγει λίγες ώρες αργότερα στο νοσοκομείο ΚΑΤ όπου μεταφέρθηκε.

- Διαφήμιση -

Σύμφωνα με τις πληροφορίες όλα ξεκίνησαν όταν στην καφετέρια έφτασε μια ομάδα επτά Αλβανών οι οποίοι άρχισαν να διαπληκτίζονται πριν ακόμα να καθίσουν.

Στη συνέχεια οι επτά βγήκαν στον δρόμο έξω από την καφετέρια με έναν εξ αυτών να βγάζει πιστόλι και να πυροβολεί. Αποτέλεσμα ήταν ο άτυχος Αλβανός, ο οποίος όπως διαπιστώθηκε δεν είχε σχέση με την παρέα των ομοεθνών του που διαπληκτίστηκε, να τραυματιστεί στην κλείδα. Κατά πληροφορίες΄ο άτυχος άνδρας βρισκόταν στην καφετέρια για να παρακολουθήσει αγώνα ποδοσφαίρου.

Μετά τον τραυματισμό του Αλβανού η παρέα των 7 εξαφανίστηκε προς άγνωστη κατεύθυνση.

Ο άτυχος Αλβανός μεταφέρθηκε τραυματισμένος στο νοσοκομείο ΚΑΤ όπου λίγο πριν από τις 3 τα ξημερώματα κατέληξε καθώς είχε χάσει πολύ αίμα.

Την υπόθεση έχει αναλάβει το Τμήμα Ανθρωποκτονιών με τους αστυνομικούς να έχουν περισυλλέξει επτά κάλυκες και μια παραμορφωμένη βολίδα από 9αρι πιστόλι από το σημείο την ώρα που αναζητούν μέσα από τις κάμερες ασφαλείας του μαγαζιού το άτομο που πυροβόλησε.

- Διαφήμιση -

Πηγή: Protothema.gr

Σχετικά άρθρα

Νέα άρθρα