Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

Νέα Φιλαδέλφεια: Στη φυλακή ο 31χρονος βιαστής

Το δρόμο για τις φύλακες πήρε ο 31χρονος κατηγορούμενος για την υπόθεση βιασμού 18χρονης baby sitter στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Ο κατηγορούμενος χωρίς να λάβει προθεσμία απολογήθηκε και σύμφωνα με πληροφορίες ομολόγησε την πράξη του. Φέρεται να υποστήριξε πως ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών έκανε ό,τι έκανε, ζητώντας συγγνώμη για το γεγονός. Να σημειωθεί ότι 31χρονος συνελήφθη βάσει εντάλματος σύλληψης για τα αδικήματα του βιασμού και της παράνομη οπλοχρησίας.

- Διαφήμιση -

Δείτε βίντεο η στιγμή που βγαίνει από την Εισαγγελία και οδηγείται στη φυλακή: 

Πώς παγίδευσε την 18χρονη

Ανατριχιαστικές είναι οι αποκαλύψεις από την υπόθεση βιασμού 18χρονης κοπέλας στη Νέα Φιλαδέλφεια από έναν 31χρονο που την παγίδευσε με μια αγγελία νταντάς. Προτού μάλιστα η 18χρονη προλάβει να αντιδράσει της κόλλησε ένα μαχαίρι στο λαιμό και τη βίασε.

neafiladepfia

- Διαφήμιση -

Όπως αποκάλυψε το protothema.gr, ο 31χρονος δράστης χρησιμοποιούσε το προσωνύμιο «Πάνος Ερωτιάρης» στο προφίλ του στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης. Η αρρωστημένη συμπεριφορά του σεσημασμένου 31χρονου ξεδιπλώνεται μέσα από τις δημόσιες αναρτήσεις του αλλά και τις λεπτομέρειες για τον τρόπο με τον οποίο παρέσυρε και επιτέθηκε τελικά στην άτυχη 18χρονη που πήγε ανυποψίαστη στο διαμέρισμά του για να πιάσει δουλειά ως νταντά.

Η ανατριχιαστική υπόθεση βιασμού εκτυλίχθηκε την Κυριακή 20 Μαρτίου. Ο αδίστακτος δράστης, που δεν έχει παιδιά, έκλεισε ραντεβού σε διαμέρισμα πολυκατοικίας της οδού Αναγεννήσεως στη Νέα Φιλαδέλφεια με το πρόσχημα ότι αναζητούσε επειγόντως νταντά για την τρίχρονη κόρη του.

panosoerotiaris

Όταν η άτυχη 18χρονη έφτασε στο διαμέρισμα, δεν υπήρχε το κοριτσάκι που αναφερόταν στην αγγελία. Ο βιαστής, για να υλοποιήσει το σχέδιό του, απάντησε ότι η τρίχρονη θα έρθει σε λίγο στο διαμέρισμα και για να καθησυχάσει τη νεαρή προσποιήθηκε ότι μιλήσε στο τηλέφωνο με φιλικά του πρόσωπα που επρόκειτο σύντομα να έρθουν στο σπίτι.

Λίγο αργότερα, ζήτησε από την 18χρονη να τον ακολουθήσει στο εσωτερικό του διαμερίσματος προκειμένου να της δείξει το παιδικό δωμάτιο. Ομως, όπως βεβαιώνουν αστυνομικές πηγές, ο βιαστής οδήγησε την άτυχη κοπέλα σε υπνοδωμάτιο, αφού παιδικό δωμάτιο δεν υπήρχε στο διαμέρισμα.

- Διαφήμιση -

Εκεί, και προτού η 18χρονη προλάβει να αντιδράσει της κόλλησε ένα μαχαίρι στο λαιμό και τη βίασε.

Μάλιστα, αφού ολοκλήρωσε την αποτρόπαια πράξη του, ο 31χρονος έφυγε από το διαμέρισμα αφήνοντας ανοιχτή την πόρτα. Σύμφωνα με πληροφορίες, κάμερες από γειτονικά σπίτια έχουν καταγράψει τον 31χρονο να φεύγει τρέχοντας από την πολυκατοικία.

Το θύμα μετά το εφιαλτικό σκηνικό που βίωσε, βρήκε τη δύναμη και κατέθεσε μήνυση σε βάρος του 31χρονου βιαστή της με αποτέλεσμα την άμεση κινητοποίηση των αρχών. Αφού η κοπέλα αναγνώρισε τον βιαστή από το προφίλ του στο facebook, οι αστυνομικοί προχώρησαν στη σύλληψή του στην οδό Τσαμαδού στον Πειραιά αφού προηγουμένως εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης από την Εισαγγελία. Όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές, ο βιαστής της 18χρονης είναι σεσημασμένος.

Κατά πληροφορίες, οι αστυνομικές αρχές προσπαθούν να εντοπίσουν αν υπάρχουν κι άλλες αντίστοιχες περιπτώσεις βιασμού ανυποψίαστων κοριτσιών που πιθανώς θα μπορούσαν να έχουν τελεστεί από το ίδιο πρόσωπο.

Πηγή: Protothema.gr

Σχετικά άρθρα

Νέα άρθρα