Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

Νεκρός ο Πολωνός που σκότωσε τον 7χρονο στην Κυψέλη

Ο 33χρονος βρέθηκε νεκρός μέσα στο κελί του στις φυλακές της Κέρκυρας. Ο κατηγορούμενος είχε προφυλακιστεί στις 15 Φεβρουαρίου όπως και η μητέρα του 7χρονου παιδιού στην οποία έχουν επίσης απαγγελθεί κατηγορίες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τον βρήκαν στις 15:30 μέσα στο κελί του στις φυλακές της Κέρκυρας κρεμασμένο με σεντόνι

- Διαφήμιση -

Ο 33χρονος στην προανάκριση είχε ομολογήσει το αποτρόπαιο έγκλημά του, λέγοντας ότι το παιδί ήταν ανήσυχο, το είχε αφήσει για πολλές ώρες τιμωρία όρθιο και όταν εκείνο δεν άντεξε και άρχισε να κλαίει, το φίμωσε με μονωτική ταινία και του έκλεισε τη μύτη, με αποτέλεσμα να βρει ασφυκτικό θάνατο.

Στη συνέχεια, έφτιαξε έναν αυτοσχέδιο τσιμεντένιο τάφο στο δώμα του διαμερίσματος στα Κάτω Πατήσια, όπου κράτησε τη σορό μέχρι να αλλάξουν σπίτι και να μετακομίσουν στην Κυψέλη.

Τι είχε καταθέσει ο 33χρονος

Ανατριχίλα είχε προκαλέσει ο 33χρονος με όσα είχε αναφέρει στους αστυνομικούς: «Μονωτική ταινία χρησιμοποιώ στη δουλειά μου γι’ αυτό και είχα στα εργαλεία μου. Του εξήγησα μάλιστα πως όταν ηρεμήσει, τότε θα τη βγάλω. Αμέσως μετά πήγα στο δεύτερο υπολογιστή που έχουμε για να εκτυπώσω κάτι εργασίες της αδερφής του, ενώ είδα τον Ανδρέα που κάθισε στο πάτωμα».

Ενώ στη συνέχεια συμπλήρωσε:«Δεν θεωρώ ότι έπαθε κάτι και συνέχισα να μην δίνω σημασία. Λίγο αργότερα που συνειδητοποίησα ότι ο μικρός είχε ώρα να κουνηθεί, γύρισα να δω αν είναι καλά. Τότε κατάλαβα ότι δεν αναπνέει».

Σημειώνεται ότι η μητέρα, καθ΄ όλη τη διάρκεια που ο 7χρονος ξεψυχούσε δεμένος, όχι μόνο δεν έκανε το παραμικρό για να τον βοηθήσει, αλλά φέρεται να συνέχιζε ατάραχη να παίζει παιχνίδια στον υπολογιστή της. Η ίδια υποστηρίζει πάντως πως βρισκόταν στον κήπο.

Πηγή: Newsbomb.gr

- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -

Σχετικά άρθρα

Νέα άρθρα