Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

Ο «νόμος της Σαρίας» σε 17χρονη στην Κυψέλη

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη στην Κυψέλη, όπου μια νεαρή κοπέλα δεν ήθελε να παντρευτεί αυτόν που τις υποδείκνυε ο 53χρονος πατριός της και η μητέρα της.

Σύμφωνα με όσα είπε ο αστυνομικός συντάκτης Βασίλης Λαμπρόπουλος, στην εκπομπή του Mega «Live News»: «Υπάρχει ένα περιστατικό που έχει εξελιχθεί τα τελευταία 24ωρα στα Πατήσια, με μια 17χρονη κοπέλα η οποία κακοποιήθηκε από τον πατριό της. Ένα περιστατικό που παραπέμπει στο «νόμο της Σαρίας». Κακοποιήθηκε λοιπόν από τον πατριό της, επειδή ακριβώς δεν ήθελε να παντρευτεί έναν 40χρονο που της πρότεινε. Ο ίδιος ήταν επίμονος και όταν η κοπέλα αρνιόταν πεισματικά να υπακούσει τις εντολές του, την οδήγησε σε ένα δωμάτιο, την κακοποίησε, την χτύπησε και προσπάθησε μετά να την πνίξει με ένα μαξιλάρι. Μάλιστα αναφέρεται από τους αστυνομικούς και μια απόπειρα σεξουαλικής κακοποίησής της. Η κοπέλα κατήγγειλε το γεγονός. Άμεση ήταν και η επέμβαση της εισαγγελίας ανηλίκων. Επαναλαμβάνω πως αυτό το περιστατικό συνέβη στην οδό Ιθάκης στην Κυψέλη».

- Διαφήμιση -

Ο πατριός είναι 58 χρονών και 47 χρονών η μητέρα της. «Συμμετείχε και η μητέρα στην κακοποίησή της», συμπλήρωσε ο δημοσιογράφος.

Οι γονείς της ανήλικης συνελήφθησαν.

Πηγή: Gazzettaplus.gr
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -

Σχετικά άρθρα

Νέα άρθρα