Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

Πέτρος Φιλιππίδης: ‘Ενταση στη δίκη μεταξύ του γιου του ηθοποιού και του Μπιμπίλα

O Πέτρος Φιλιππίδης εμφανίστηκε σήμερα στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας για να καθίσει στο εδώλιο για έναν βιασμό  κατ’ εξακολούθηση και δυο απόπειρες.

Στο πλευρό του ηθοποιού βρίσκεται η γυναίκα του Ελπίδα Νίνου με τον γιο τους, οι οποίοι έφτασαν στο δικαστήριο λίγο πριν τις 9 το πρωί.

- Διαφήμιση -
DSC_3244-01
DSC_3245-01

Η δίκη ξεκίνησε με αρκετή ένταση ανάμεσα στις δύο πλευρές. Μάλιστα λίγο μετά την έναρξη της διαδικασίας υο δικαστήριο οδηγήθηκε σε σύντομη διακοπή μετά την τοποθέτηση της εκ των δικηγόρων του Πέτρου Φιλιππίδη, Κικής Μπακιρτζίδου, που αντιτάχθηκε στο αίτημα για κατάθεση δυο εκ των τριών θυμάτων κεκλεισμένων των θυρών.

Εκτός από τις φωνές μεταξύ των συνηγόρων υπεράσπισης, σύμφωνα με τις πληροφορίες της εκπομπής «Super Κατερίνα» του Alpha προκλήθηκε ένταση καιανάμεσα στον γιο του Πέτρου Φιλιππίδη και τον Σπύρο Μπιμπίλα.

- Διαφήμιση -

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο Σπύρος Μπιμπίλας είπε πριν ξεκινήσει η ακροαματική διαδικασία στον Δημήτρη Φιλιππίδη: «Εμαθα πως είσαι καλός ηθοποιός και θέλω να σε δω», με τον γιο του Πέτρου Φιλιππίδη να απαντά εμφανώς θυμωμένος: «Εγώ όμως δεν θέλω».

«Από πότε αποκλείεις τους ηθοποιούς;», του απάντησε στη συνέχεια ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Ο κατηγορούμενος ηθοποιός, ο οποίος από τον περασμένο Ιούλιο βρίσκεται προφυλακισμένος για την εν λόγω υπόθεση, δεν είχε εμφανιστεί την πρώτη ημέρα της δίκης στη δικαστική αίθουσα με το δικηγόρο του Μιχάλη Δημητρακόπουλο να ζητεί ολιγοήμερη διακοπή και να δηλώνει πως ο εντολέας του αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας, αλλά αν χρειαστεί θα έρθει στο δικαστήριο ακόμη και με καροτσάκι.

Σήμερα πάντως ο Πέτρος Φιλιππίδης έφτασε λίγο μετά τις 8:30 το πρωί στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο και ανέβηκε στην αίθουσα με ασανσέρ από το κυλικείο

Πηγή: Protothema.gr

Σχετικά άρθρα

Νέα άρθρα