Τρίτη, 26 Μαρτίου, 2024

Πειραιάς: Η έκκληση της αδελφής του πατέρα τριών παιδιών που σκοτώθηκε σε τροχαίο

Πληροφορίες για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έχασε τη ζωή του ένας 42χρονος οδηγός μοτοσικλέτας που πέθανε ενώ πήγαινε στη δουλειά του, ψάχνουν οι δικοί του άνθρωποι.

Η αδελφή του αδικοχαμένου πατέρα τριών παιδιών απηύθυνε έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι μέσα από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha.

- Διαφήμιση -

«Ο αδελφός μου όπως κάθε μέρα ξύπνησε για να πάει στη δουλειά του. Γύρω στις 06:10 06:15 συνέβη το μοιραίο. Οι πληροφορίες λένε ότι είναι φορτηγό. Κάνω έκκληση όποιος περνούσε από την περιφερειακή της Δραπετσώνας προς το ρεύμα προς Πέραμα αν τυχόν και είδε ή άκουσε κάτι» ανέφερε μεταξύ άλλων η αδελφή του θύματος, καλώντας όποιον ξέρει κάτι να καλέσει την αστυνομία.

Πληροφορίες για το τροχαίο ψάχνει και η ΕΛΑΣ

Νωρίτερα σήμερα 15 Οκτωβρίου, η Ελληνική Αστυνομία εξέδωσε ανακοίνωση που ζητάει πληροφορίες για το τροχαίο δυστύχημα που είχε ως αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό οδηγού δίκυκλης μοτοσικλέτας.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, την Τετάρτη 25-09-2019 και περί ώρα 06.30΄, στην περιφερειακή οδό Δραπετσώνας-Κερατσινίου, ρεύμα κυκλοφορίας προς Πέραμα, στο ύψος Λιμένος Κερατσινίου, σημειώθηκε τροχαίο δυστύχημα που είχε ως αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό οδηγού δίκυκλης μοτοσικλέτας.

Επειδή ερευνάται η εμπλοκή έτερου οχήματος, αγνώστων λοιπών στοιχείων, το οποίο εγκατέλειψε τον τόπο του ως άνω τροχαίου δυστυχήματος, παρακαλείται όποιος διαθέτει οποιαδήποτε πληροφορία, να επικοινωνήσει με το Β΄ Τμήμα Τροχαίας Πειραιά στα τηλέφωνα 210-4949712, 210-4949713 και 210-4949715.

- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -

Σχετικά άρθρα

Νέα άρθρα