Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

Ρούλα Πισπιρίγκου: Έλαβε προθεσμία να απολογηθεί για τη Δευτέρα

Προθεσμία για να απολογηθεί τη Δευτέρα στις 12 το μεσημέρι έλαβε η 33χρονη Ρούλα Πισπιρίγκου που κατηγορείται για τη δολοφονία της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας. Η κατηγορούμενη εμφανίσθηκε χωρίς δικηγόρο και ως εκ τούτου η ανακρίτρια διόρισε συνήγορό της από τη λίστα δικηγόρων του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, τον  Νίκο Ιωάννου.

Η 33χρονη μεταφέρθηκε και πάλι με ισχυρότατη αστυνομική δύναμη από το ανακριτικό γραφείο στα αυτοκίνητα της αστυνομίας που περίμεναν με αναμμένες μηχανές για να την μεταφέρουν στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση, όπου και θα παραμείνει μέχρι την απολογία της.

- Διαφήμιση -

Το πρωί, αρχικά η 33χρονη, φορώντας αλεξίσφαιρο γιλέκο, ένα μαύρο μπουφάν και κουκούλα, οδηγήθηκε ενώπιον του εισαγγελέα εκτέλεσης ποινών κάτω από αυστηρότατα μέτρα ασφαλείας, συνοδεία δεκάδων αστυνομικών. Στη συνέχεια με τα πόδια μεταφέρθηκε στην ανακρίτρια, συνοδεία επίσης ισχυρής αστυνομικής δύναμης.

Ο κόσμος που βρίσκόταν  στο σημείο την αποδοκίμασε φωνάζοντας «γιατί» και «σκύλα, φόνισσα, ομολόγησε!». Σύμφωνα δε με τις πληροφορίες ο κόσμος από τα κτήρια έβγαινε στα παράθυρα και παρακολουθούσε, ενώ άλλοι την αποδοκίμαζαν.

Η μεταφορά από τον εισαγγελέα στην ανακρίτρια 

- Διαφήμιση -

Σχετικά άρθρα

Νέα άρθρα