Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

“Το ΝΑΙ δεν είναι ναι στην Ευρώπη! Είναι ναι στις απαιτήσεις των τοκογλύφων για να μας εξαθλιώσουν”

Για αυτό έχουν ορμήσει λυτοί και δεμένοι να μας εκβιάζουν και να μας τρομοκρατούν με τις κλειστές τράπεζες.

- Διαφήμιση -

«Η Ευρώπη μας χρειάζεται περισσότερο από κάθε άλλη φορά γιατί οι μόνες «ευρωπαϊκές πηγές ενέργειας» είναι αυτές που αποκαλύφθηκαν ή πιθανολογούνται να αποκαλυφθούν στον θαλάσσιο χώρο της Ελλάδος».

Μάλιστα… αποκαλούν τις ελληνικές πηγές ενέργειας ευρωπαϊκές. Αλλά παράλληλα μας εκβιάζουν με έξοδο από την ευρωζώνη.

Καταλάβατε;;; ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΧΡΕΙΖΟΜΑΣΤΕ! ΑΥΤΟΙ ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΑΤΑΝΕ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΗ ΜΑΣ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΗΛΑΤΗΣΟΥΝ.

Δείτε πώς ζουν οι κάτοικοι των κυρίως πλουτοπαραγωγικών χωρών! Με τόσο πλούτο και το 75% ζει κάτω από το όριο της φτώχειας.

Το ίδιο κάνουν και στην Ελλάδα. Εμείς πάμφτωχοι κι αυτοί μέσω ΤΑΙΠΕΔ θα παίρνουν για πενταροδεκάρες τον εθνικό μας πλούτο αξίας τρισεκατομμυρίων.

Για αυτό έχουν ορμήσει λυτοί και δεμένοι να μας εκβιάζουν και να μας τρομοκρατούν με τις κλειστές τράπεζες.
Και κάποιοι έχουν πάρει μίζα για να μας οδηγήσουν εκεί που οι τοκογλύφοι θέλουν. Είναι οι «πες ναι» στο να γίνεις η Νιγηρία της Ευρώπης».

- Διαφήμιση -

Δείτε πώς οι οικονομικοί δολοφόνοι περιγράφουν την τακτική υφαρπαγής του εθνικού πλούτου από χώρες του λεγόμενου «τρίτου κόσμου» που έχουν ορυκτό πλούτο.

Πήγαιναν και κανόνιζαν να ληφθούν τεράστια δάνεια τα οποία πήγαιναν σε συμβεβλημένες με την κυβέρνηση δικές τους κατασκευαστικές εταιρείες, που έφτιαχναν έργα υποδομής (σας θυμίζει κάτι οικείο;;;)

Γιατί να υπάρχουν οι ΜΟΜΑ που κάνουν έργα με χαμηλό κόστος όταν ο ιδιώτης «ανάδοχος» δίνει στους πολιτικούς μίζα από το δάνειο για να του ανατεθεί το έργο;;;;). Η δουλειά των δολοφόνων ήταν να φουσκώνουν τις ανάγκες όσο το δυνατόν περισσότερο για να είναι μεγαλύτερο το δάνειο. Η χώρα φορτωνόταν ένα δάνειο τόσο τεράστιο ώστε ήταν αδύνατον να το αποπληρώσει. Έτσι οι οικονομικοί δολοφόνοι ξαναπήγαιναν και έπαιρναν ό,τι ήθελαν. Φθηνή ενέργεια, φθηνό εργατικό δυναμικό… στρατεύματα της χώρας να τα χρησιμοποιήσουν ως κρέας όπου θέλουν, «ναι» στα ψηφίσματα του ΟΗΕ που θέλουν να περάσουν… ΤΑ ΠΑΝΤΑ.

Στο Ιράκ, μετά την «απελευθέρωση» πήγε ποιος άλλος; Το ΔΝΤ και επειδή δεν μπορούσαν να αποπληρώσουν τα δάνεια υπέγραψαν το 2006, συμφωνία με την οποία ΠΑΡΑΧΩΡΟΥΝ ΤΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΤΙΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΓΙΑ 35 ΧΡΟΝΙΑ!

«Ο Εθνικός πλούτος χρησιμοποιείται όχι προς όφελος των πολιτών, αλλά προς όφελος των υψηλότερα ισταμένων στην ιεραρχία που ουσιαστικά έχουν πάρει μίζα για να παραχωρήσουν τον εθνικό πλούτο» και να λένε πχ τον ελληνικό ορυκτό πλούτο «ευρωπαϊκό που βρίσκεται σε ελληνικό έδαφος»

Ποιοι είναι αυτοί;

- Διαφήμιση -

Όλως τυχαίως οι ίδιοι που σου λένε «Πες ναι σε κάθε αίτημα των τοκογλύφων» αλλιώς θα σε διώξουν απ’ την ΕΕ… λες και μπορούν να το κάνουν.

Το «ΝΑΙ» δεν είναι ναι στην Ευρώπη! Είναι ΝΑΙ ΣΤΙΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΑΘΛΙΩΣΟΥΝ

ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΗΛΑΤΗΣΟΥΝ!

Κι οι ντόπιοι συνεργάτες τους κάνουν ό,τι μπορούν!

Πηγή: olympia.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Σχετικά άρθρα

Νέα άρθρα