Τρίτη, 26 Μαρτίου, 2024

«Το 3ο κύμα είναι εδώ – Χρειάζεται σκληρή καραντίνα η Αττική»

Υπό τον φόβο των μεταλλάξεων του κορονοϊού ζει και κινείται πλέον η κοινωνία, που εκτός από τα σκληρά μέτρα που βιώνει, καλείται να προστατευτεί κι από τις μεταλλάξεις του ιού που συμπίπτουν με το τρίτο κύμα της πανδημίας, το οποίο είναι πλέον «εδώ».

Ο Γιώργος Παυλάκης, γιατρός ερευνητής στις ΗΠΑ ξεκαθάρισε ότι πρέπει να γίνει σκληρό lockdown για να μην ολισθήσει η κατάσταση, η οποία είδαμε κατά το προηγούμενο διάστημα πόσο εύκολα μπορεί να εξελιχθεί σε… χιονοστιβάδα.

- Διαφήμιση -

Ο κ. Παυλάκης μιλώντας στο Open TV και στην «Ωρα Ελλάδος» ξεκαθάρισε ότι «είμαι υπέρ ενός προληπτικού και σκληρού lockdown» προσθέτοντας παράλληλα πως «δεν έπρεπε να ανοίξουν τα σχολεία».

Στη δίνη του κυκλώνα βρίσκεται η Αττική, η οποία σε ημερήσια βάση έχει τα μισά κρούσματα της επικράτειας και οι ειδικοί εκφράζουν φοβίες ότι μπορεί ανά πάσα στιγμή να «σκάσει» με ανυπολόγιστες συνέπειες.

«Το τρίτο κύμα ξεκίνησε και είναι επικίνδυνο για την ΑττικήΧρειάζεται σκληρή καραντίνα. Το ακορντεόν δεν αποδίδει, φέρνει κούραση και σύγχυση» τόνισε ο κ. Παυλάκης.

- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -

Σχετικά άρθρα

Νέα άρθρα