Τρίτη, 22 Ιουνίου, 2021

23χρονος νεκρός ύστερα από τροχαίο μπροστά στη Βουλή με υπηρεσιακό αυτοκίνητο

Πολλαπλά πολύ σοβαρά ερωτήματα για τη στάση της αστυνομίας μετά από τροχαίο όπου σύμφωνα με όλες τις διαθέσιμες πληροφορίες, υπηρεσιακό αυτοκίνητο της ΕΛΑΣ χτύπησε θανάσιμα 23χρονο μοτοσικλετιστή μπροστά από την πλαϊνή είσοδο της Βουλής – Τροχονόμος με ασύρματο εξαπολύει λεκτική επίθεση σε άλλο δικυκλιστή που καταγγέλει επιτόπου όσα είδε, όπως φαίνεται σε βίντεο

- Διαφήμιση -

Το τροχαίο, σύμφωνα με τις διαθέσιμες πληροφορίες, σημειώθηκε την Παρασκευή το μεσημέρι στο σημείο εισόδου – εξόδου των οχημάτων της Βουλής:

«έλα, γράψε με, με τόση αστυνομία εδώ πέρα, πέρασε με πράσινο το παιδί και τον τσακίσατε», ακούγεται να λέει ο δικυκλιστής που ήταν μπροστά στο περιστατικό και ο αρχιφύλακας της τροχαίας του φωνάζει «τι “το παιδί, το παιδί”, εσύ γιατί δε φοράς το κράνος σου, σήκω φύγε από εδώ πέρα», όπως ακούγεται στο βίντεο, περί το 1’30”

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε το KontraNews, ο άτυχος οδηγός κατέληξε μετά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο: Το δυστύχημα συνέβη όταν το υπηρεσιακό όχημα, που σύμφωνα με πληροφορίες είναι «χρεωμένο» στην Ντόρα Μπακογιάννη, κατεβαίνοντας από το Χίλτον, επιχείρησε να στρίψει αριστερά για να μπει στη Βουλή από την πύλη της Βασιλίσσης Σοφίας.  Τότε συγκρούστηκε με τη μοτοσικλέτα, που είχε πράσινο φανάρι, και ο οδηγός της φορούσε κράνος. Όταν τον παρέλαβε το ΕΚΑΒ είχε ακόμη τις αισθήσεις του. Ωστόσο, κατέληξε, και όπως μεταδίδει το Kontra, η οικογένειά του αποφάσισε να δωρίσει τα όργανά του…

Τα πολύ σοβαρά ερωτήματα γεννώνται από το γεγονός ότι το εμπλεκόμενο υπηρεσιακό όχημα δεν φαίνεται πουθενά στις λήψεις λίγα λεπτά μετά το τροχαίο, ενώ η συμπεριφορά του αρχιφύλακα της τροχαίας δείχνει βιασύνη και απόπειρα να διωχθεί αυτόπτυς μάρτυρας.

«Η απώλεια μιας ανθρώπινης ζωής επιβάλλει έλεγχο, με βάση όλα τα διαθέσιμα στοιχεία.Όλες οι αρμόδιες αρχές οφείλουν να πράξουν αμέσως τα νόμιμα, με πλήρη διαφάνεια. Κανείς δεν είναι υπεράνω του νόμου», τονίζει σε σχετική δήλωσή του ο Δημ. Παπαδημούλης.

Πηγή: Left.gr

- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -

Σχετικά άρθρα

Νέα άρθρα