Δευτέρα, 25 Σεπτεμβρίου, 2023

Πρεσσοθεραπεία: Η νέα μέθοδος κατά της Κυτταρίτιδας & της κατακράτησης υγρών

Η πρεσσοθεραπεία είναι μια ιατρική και αισθητική θεραπεία που προάγει τη λεμφική αποσυμφόρηση χρησιμοποιώντας πίεση αέρα σε διάφορα μέρη του σώματος. Με την εναλλαγή μεταξύ συμπίεσης και αποσυμπίεσης, διεγείρει αποτελεσματικά το λεμφικό σύστημα και ανακουφίζει από κατακράτηση και βοηθά στην καταπολέμηση της κυτταρίτιδας!

- Διαφήμιση -

Υπάρχουν πολλά οφέλη από την πρεσσοθεραπεία. Μπορείτε να απολαύσετε πολλά θετικά οφέλη για την υγεία και την ομορφιά με την εφαρμογή κυμάτων πίεσης. Θα δείτε βελτιώσεις σε διαταραχές του κυκλοφορικού συστήματος και φλεβικά προβλήματα όπως κιρσοί, κουρασμένα πόδια και βαριά άκρα.

Εάν σκέφτεστε να αποκτήσετε φόρμα και να χάσετε βάρος, αυτό το είδος θεραπείας είναι για εσάς. Συνδυάζοντας πρεσσοθεραπεία, δίαιτα και άσκηση, θα δείτε καλύτερα αποτελέσματα σε λιγότερο χρόνο. Μπορείτε επίσης να αντιμετωπίσετε το πρήξιμο ή να αποστραγγίσετε τις τοξίνες, τα λίπη και τα υγρά που προκαλούν κυτταρίτιδα. Θα ανακτήσετε την ελαστικότητα του δέρματος, αυξάνοντας τη ροή οξυγόνου στους ιστούς του σώματος και βοηθώντας τους να αναγεννηθούν.

Συστέλλεται και διαστέλλεται με τη βοήθεια του αέρα, πιέζοντας όλα τα σημεία στα οποία εφαρμόζεται.

Η θεραπεία διεγείρει επίσης το ανοσοποιητικό σύστημα, ενισχύοντας την άμυνά σας ενάντια στα παθογόνα και μπορεί ακόμη και να σας βοηθήσει να μειώσετε την αρτηριακή σας πίεση εάν έχετε υπέρταση. Η πρεσσοθεραπεία μπορεί επίσης να βοηθήσει σε πεπτικά προβλήματα. Όταν η θεραπεία εφαρμόζεται στην κοιλιά διεγείρει τη διέλευση του εντέρου και ανακουφίζει από προβλήματα δυσκοιλιότητας.

Οι ελίτ αθλητές χρησιμοποιούν επίσης πρεσσοθεραπεία για να βελτιώσουν τη φυσική τους κατάσταση. Είναι το τέλειο συμπλήρωμα για τόνωση των μυών και των αρθρώσεων. Χαλαρώνει επίσης τους μύες, μειώνοντας την μυϊκή κόπωση και αποτρέποντας τον πόνο και τις κράμπες. Επιπλέον, ενισχύει τους συνδετικούς ιστούς, ανακουφίζει από το στρες και την ένταση και μειώνει τους μυϊκούς σπασμούς.

Γιατί είναι τόσο σημαντική η λεμφική αποχέτευση;

- Διαφήμιση -

Όσο μεγαλύτεροι είμαστε, τόσο περισσότερες τοξίνες παγιδεύονται και συσσωρεύονται στα κύτταρά μας. Τα σωματικά υγρά γίνονται πιο παχύρρευστα, η συνεχής διαδικασία ανανέωσης επιβραδύνεται και ο αυτοκαθαρισμός γίνεται πιο δύσκολος. Οφείλεται στο λεμφικό σύστημα που παίζει θεμελιώδη ρόλο στην εκκαθάριση του ανοσοποιητικού συστήματος από τις τοξίνες στο σώμα. Είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι η αποτελεσματική αποκατάσταση του ήπατος και η αποτοξίνωση των ιστών εξαρτάται και από τα δύο: το ανοσοποιητικό και το λεμφικό σύστημα. Δυστυχώς η κακή λεμφική λειτουργία προάγει τη συσσώρευση τοξινών. Γι’ αυτό είναι απαραίτητο να βοηθήσετε και να διεγείρετε τη διαδικασία απομάκρυνσης τοξινών μέσω εξωτερικών και μη επεμβατικών θεραπειών. Η πρεσσοθεραπεία είναι μια από τις πιο αποτελεσματικές και χωρίς παρενέργειες μεθόδους για τη βελτίωση της ροής, την οξυγόνωση και τον καθαρισμό του σώματος που έχει τεράστιο θετικό αντίκτυπο σε ολόκληρο το σώμα.

Ποιος μπορεί να ωφεληθεί από την Πρεσσοθεραπεία;

Δεν χρειάζεται να έχετε πρόβλημα υγείας ή ομορφιάς για να λάβετε αυτή τη θεραπεία. Μπορείτε να λάβετε συνεδρίες πρεσσοθεραπείας για να βελτιώσετε την υγεία και την ευεξία σας. Ωστόσο, μπορεί να είναι αρκετά χρήσιμο για άτομα με κυτταρίτιδα, φούσκωμα, κιρσούς, κυκλοφορικά ή εντερικά προβλήματα, παχυσαρκία, κουρασμένα πόδια, ρευματισμούς ή εμμηνόπαυση. Είναι επίσης κατάλληλο για όλες τις ηλικίες.

Η πρεσσοθεραπεία είναι επίσης ένα ιδανικό συμπλήρωμα σε άλλες θεραπείες σώματος όπως η Μαδεροθεραπεία και το Vacuum65, συμβάλλοντας στην παγίωση των αποτελεσμάτων και στην επίτευξη ισχυρότερων και μακροχρόνιων αποτελεσμάτων. Σας ενδιαφέρει η θεραπεία πρεσσοθεραπείας μας; Εάν ναι, επικοινωνήστε μαζί μας!

Η Πρεσσοθεραπεία χρησιμοποιείται επίσης για:

  • Αύξηση της ροής της λέμφου και της κυκλοφορίας του αίματος στα πόδια, παρέχει άμεση άνεση και ελαφρότητα στα πόδια
  • Για ενίσχυση της κάθαρσης του εξωκυτταρικού υγρού
  • Για να μειώσετε το φούσκωμα, το πρήξιμο και την κυτταρίτιδα
  • Για να ανακουφίσει την κούραση των ποδιών και να βελτιώσει τη ροή του οξυγόνου σε ολόκληρο το σώμα
  • Συνδυάζεται με άλλες θεραπείες περιγράμματος σώματος / κατά της κυτταρίτιδας όπως τη Μαδεροθεραπεία για ταχύτερη απομάκρυνση τοξινών και πιο ικανοποιητικά αποτελέσματα
  • Για την υποστήριξη της λειτουργίας των νεφρών (κακή διήθηση και ανισορροπία υδροφυσιολογικού ορού, μπορεί να οδηγήσει σε πιθανή συσσώρευση μεγάλων ποσοτήτων υγρού στους ιστούς)
  • Για την υποστήριξη της υγιούς καρδιακής λειτουργίας
  • Για να βοηθήσετε με το προεμμηνορροϊκό οίδημα (το οίδημα κατά τη διάρκεια της εμμήνου ρύσεως συνδέεται με τις επιδράσεις κατακράτησης υγρών των οιστρογόνων και της προγεστίνης, η θεραπεία πίεσης κατά τη διάρκεια της περιόδου λύνει γρήγορα το πρόβλημα)
  • Βελτίωση απώλειας μυϊκού τόνου σε ακινητοποιημένους ασθενείς

Πόσο γρήγορα θα δω αποτελέσματα;

Από την πρώτη κιόλας συνεδρία, θα δείτε αποτελέσματα σχετικά με την ελαστικότητα του δέρματός σας αλλά και την ευκαμψία των ιστών σας. Η πρεσσοθεραπεία συνιστάται συχνά για την κυτταρίτιδα, το αδυνάτισμα και την αποτοξίνωση – μια ασφαλής εναλλακτική λύση στη λιποαναρρόφηση, τη διαμόρφωση και το προφίλ του σώματος, την ανακούφιση από τον πόνο και το πρήξιμο, την παροχή άμεσης άνεσης και τον επαναπροσδιορισμό των ποδιών, της κοιλιάς και των χεριών, ενώ ενισχύει τον τόνο του δέρματος.

Διάρκεια αποτελεσμάτων

Μπορείτε να περιμένετε τα αποτελέσματα από μια πορεία συνεδριών να διαρκέσουν για αρκετό καιρό, ανάλογα με τον τρόπο ζωής και τη διατροφή σας, και η συνεδρία μπορεί να επαναληφθεί όσο συχνά επιθυμείτε.

Αν θες πραγματικά να μειώσεις την κατακράτηση και την κυτταρίτιδα κάλεσε στο:

- Διαφήμιση -

+21001 06534

Πηγή: Reyna.gr

Σχετικά άρθρα

Νέα άρθρα