Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Κορονοϊός: Άνοιξε η πλατφόρμα για όλα τα εμβόλια στους 30 – 34 – Διαθέσιμα τα ραντεβού για τους 18 – 29

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται ο εμβολιασμός στη χώρα μας καθώς από το βράδυ της Παρασκευής αυτή τη δυνατότητα έχουν και οι νέοι 18 έως 24 ετών.

Παράλληλα από το πρωί του Σαββάτου, οι 30άρηδες, οι πολίτες από 30 ως και 34 ετών μπορούν να επιλέξουν το εμβόλιο κατά του κορονοϊού που θα τους χορηγηθεί.

- Διαφήμιση -

Όπως ήταν προγραμματισμένο, με την ηλικιακή ομάδα των 35-39 και εκείνη των 30-34 έχει πλέον τη δυνατότητα να επιλέξει ανάμεσα στα τέσσερα διαθέσιμα εμβόλια στη χώρα μας. Η ηλικιακή αυτή ομάδα μπορεί να κλείσει ραντεβού επιλέγοντας ανάμεσα στα σκευάσματα των Pfizer, Moderna, Astrazeneca και Johnson & Johnson.

Υπενθυμίζεται πως από την Τετάρτη 26 Μαΐου παραμένει ανοιχτή η πλατφόρμα με όλα τα εμβόλια διαθέσιμα για τους 35 – 39, ενώ με αμείωτη ένταση συνεχίζεται και η επιχείρηση «Γαλάζια Ελευθερία» για τον εμβολιασμό όλων των κατοίκων, των διαμενόντων και των εργαζομένων ηλικίας 18 ετών και άνω σε 19 νησιά.

Εμβόλιο και για τους 18άρηδες

Το βράδυ της Παρασκευής, άνοιξε και η πλατφόρμα αποκλειστικά για το εμβόλιο της Johnson & Johnson για την ηλικιακή ομάδα από 18 έως 29 ετών, όχι μόνο στα νησιά αλλά και σε όλη την επικράτεια, δεδομένου ότι παρελήφθη επαρκής ποσότητα σκευασμάτων της συγκεκριμένης εταιρείας. H πλατφόρμα emvolio.gov.gr έχει ήδη ανοίξει για το συγκεκριμένο σκεύασμα και μπορούν οι 18 άνω να βρίσκουν ραντεβού μόνο με το μονοδοσικό της Johnson & Johnson.

- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -

Σχετικά άρθρα

Νέα άρθρα