Παρασκευή, 3 Φεβρουαρίου, 2023

Αλέξης Κούγιας – Γιώργος Λιάγκας: «Κλείσε το στόμα σου»

Έντονο διάλογο είχαν στον αέρα της εκπομπής «Πρωινό» την Τετάρτη, ο Γιώργος Λιάγκας και ο Αλέξης Κούγιας αναφορικά με την Ρούλα ΠισπιρίγκουΟ διάλογος του Αλέξη Κούγια με τον Γιώργο Λιάγκα, στον άερα της εκπομπής, ξεκίνησε να γίνεται έντονος, όταν ο Γιώργος Λιάγκας άρχισε να κάνει κάποιες συγκεκριμένες ερωτήσεις για την υπόθεση της Ρούλας Πισπιρίγκου και ο Αλέξης Κούγιας τού απάντησε σε υψηλούς τόνους και με απρόσμενες εκφράσεις.

- Διαφήμιση -

Ο διάλογος εξελίχθηκε ως εξής:

  • Κούγιας: Άφησε να μιλήσει κάποιος που είναι ειδικός και γνωρίζει…
  • Λιάγκας: Οι εκπομπές οι τηλεοπτικές ώθησαν την αστυνομία στο να συλλέξει στοιχεία;
  • Κούγιας: Αν ήξερα ότι θα κάνουμε αυτή τη συζήτηση δεν θα έκανα την επιλογή να μιλήσουμε.
  • Λιάγκας: Μα κι εγώ δεν μπορώ να μη λέω τη θέση μου κ. Κούγια.
  • Κούγιας: Κλείσε το στόμα σου λοιπόν και περίμενε λιγάκι.
  • Λιάγκας: Το κλείνω το στόμα μου να σας ακούσω. Δε σημαίνει όμως ότι δεν θα πάρω θέση.
  • Κούγιας: Θα κλείσω τον ήχο… αν δεν μ’ αφήσεις να μιλήσω.
  • Λιάγκας: Να μιλάτε χωρίς αντίλογο;
  • Κούγιας: Γιατί από εδώ και πέρα θα υπάρχει αντιδικία μεταξύ μας.

Η προφυλακισμένη 34χρονη πήρε προθεσμία για να απολογηθεί στις 25 Νοεμβρίου. Στις 25 Οκτωβρίου- όταν είχε μεταφερθεί ξανά από τις φυλακές ενώπιον της ανακρίτριας- είχε πάρει επίσης προθεσμία, για σήμερα. Η Ρούλα Πισπιρίγκου έχει ήδη παραπεμφθεί σε δίκη κατηγορούμενη για ανθρωποκτονία αλλά και απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος της 9χρονης κόρης της, Τζωρτζίνας, η οποία κατέληξε τον Ιανουάριο.

Κανάκης εναντίον Λιάγκα για τις φωτογραφίες της 12χρονης: «Τι ξεφτίλα είναι αυτή;»

Σε βάρος της έχει ασκηθεί ποινική δίωξη και για ανθρωποκτονία από πρόθεση, σε ήρεμη ψυχική κατάσταση κατά συρροή, καθώς οι εισαγγελικοί λειτουργοί την έκριναν υπαίτια για τη δολοφονία και των άλλων δύο παιδιών της. Πρόκειται για την 3,5 ετών Μαλένα, που κατέληξε στις 13 Απριλίου 2019 και της έξι μηνών Ίριδας, που πέθανε στις 21 Μαρτίου 2021.

Σύμφωνα με τους ιατροδικαστές Νίκο Καρακούκη και Νίκο Καλόγρηα, οι οποίοι με εισαγγελική εντολή ερεύνησαν τους φακέλους των δύο παιδιών, οι οι θάνατοι της Μαλένας και της Ίριδας προκλήθηκαν από εξωγενείς παράγοντες και δεν αποδίδονται σε προϋπάρχοντα παθολογικά αίτια.

- Διαφήμιση -

Πηγή: Reader.gr

Σχετικά άρθρα

Νέα άρθρα