Κυριακή, 9 Ιουνίου, 2024

Γι’ ακόμη μία μέρα ο Πορτοσάλτε ασχολείται με τον Κασσελάκη

Στον Στέφανο Κασσελάκη πήγε η κουβέντα στην εκπομπή «Σήμερα» του ΣΚΑΪ, με τον Άρη Πορτοσάλτε να στέκεται στις κοινές εμφανίσεις που κάνει ο νέος αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ με τον σύντροφό του, Τάιλερ.

«Πάρα πολύ ωραίο όλο αυτό, μια χαρά. Αλλά εγώ δεν έχω δει άλλους πολιτικούς να έχουν την σύζυγο από δίπλα. Πρέπει να κοπεί αυτό το βιολί. Το κάναμε μία, το κάναμε δύο, εντάξει το εμπεδώσαμε, τα παιδιά είναι παντρεμένα. Οκ, δικαίωμά τους, προσωπικά δεν με απασχολεί καθόλου», ανέφερε αρχικά.

- Διαφήμιση -

Τότε ο Δημήτρης Οικονόμου τόνισε ότι «μπορεί να είναι ένα μοντέλο αυτό», με τον Άρη Πορτοσάλτε να συνεχίζει: «Ένα θέμα είναι το μοντέλο, άλλο θέμα είναι η ανοχή που δείχνει η κοινωνία και ένα άλλο είναι η επιβολή. Είναι τρία διαφορετικά ζητήματα.

Φίλης: Ο Κασσελάκης είναι κάτι μεταξύ Πέπε Γκρίλο και Τραμπ

Αλλά το τέταρτο είναι η δουλειά. Στη δουλειά δεν πάμε ζεύγη μαζί. Η σύζυγος πάει στη δουλειά της, ο σύζυγος στη δική του δουλειά», ενώ σε εκείνο το σημείο ο Άκης Παυλόπουλος πρόσθεσε: «Φαντάζεστε πλάνο του κ.Μητσοτάκη με την κυρία Μαρέβα και τον Πίνατ στο γυμναστήριο; Θα είχαν πέσει τα τσιμέντα…».

Τότε ο Βαγγέλης Παπαδημητρίου σχολίασε: «Έχω την εντύπωση ότι δεν μας ενοχλεί αν ήταν γυναίκα δίπλα του, αλλά το ότι είναι άντρας δίπλα του», με τον Άρη Πορτοσάλτε να τον διακόπτει λέγοντάς του: «Όχι όχι το ίδιο θα με ενοχλούσε…».

Πηγή: Gazzettaplus.gr

- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -

Σχετικά άρθρα

Νέα άρθρα