Τετάρτη, 1 Δεκεμβρίου, 2021

Η Ιωάννα Μαλέσκου διανύει τη τελευταία σεζόν της στον ΣΚΑΙ

«Μπάλλο»… χορεύει η Ιωάννα Μαλέσκου στον Σκάι! Η παρουσιάστρια, που ήρθε με φόρα από το KΡΗΤΗ TV, τα βρήκε συννεφιασμένα και σκούρα στο κανάλι του Φαλήρου και, σύμφωνα με πληροφορίες της «Espresso», διανύει την τελευταία της σεζόν!

Στον σταθμό σηκώνουν τα χέρια ψηλά πλέον με την πρώην δασκάλα με τα χρυσά μαλλιά και νυν παρουσιάστρια με την εκρηκτική εμφάνιση, πλην ξύλινη γλώσσα!

- Διαφήμιση -

Κάποιοι λένε ότι δεν φταίει μόνο η αυστηρή συμπεριφορά της απέναντι στους συνεργάτες της πίσω από τις κάμερες, αλλά και το γεγονός ότι δεν έχει καμία διάθεση να εργαστεί σκληρά για την εκπομπή της, με δικές της ιδέες και ρεπορτάζ, διακυβεύοντας ακόμα και την παραμονή της στο κανάλι αλλά και την επαγγελματική της υπόσταση ως «κεντρικιάς» παρουσιάστριας.

Η ίδια συνεχίζει να επενδύει σταθερά στην εμφάνισή της, χωρίς όμως να είναι η Ελένη Μενεγάκη ή η Κατερίνα Καινούργιου, που έχουν χρόνια παρουσίας στο γυαλί, άρα μπορούν και να αφιερωθούν αποκλειστικά στην αισθητική και το στιλ τους. Για τη μιντιακή αγορά η Μαλέσκου πρέπει να δουλέψει, όπως κάνει και η Κατερίνα Καινούργιου, φέρνοντας συνεντεύξεις και θέματα. Το θέμα είναι αν μπορεί…

Αν και δεν τίθεται σε καμία περίπτωση θέμα κοψίματος της εκπομπής, ωστόσο στο κανάλι του Νέου Φαλήρου ψάχνουν τρόπους να ανεβάσουν τα χαμηλά ποσοστά τηλεθέασης που σημειώνει το «Love Ιt». Το πρώτο βήμα έγινε με την αλλαγή στην ώρα μετάδοσης, αλλά δεν απέδωσε. Αρα προχωρούν πλέον στο plan b!

Η οδηγία που έχει δοθεί στην παρουσιάστρια και στους συνεργάτες της εκπομπής είναι να επενδύσουν σε δικά τους θέματα και συνεντεύξεις, βάζοντας στο επίκεντρο προσωπικές ιστορίες. Σε καμία περίπτωση, όμως, η εκπομπή δεν πρόκειται να γίνει ενημερωτική, πράγμα που είναι ούτως ή άλλως ανέφικτο!

- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -

Σχετικά άρθρα

Νέα άρθρα