Πέμπτη, 11 Αυγούστου, 2022

Ιωάννα Τούνη: Ξέσπασε σε κλάματα για όσα ειπώθηκαν για το βίvτεό της

Δημόσια ξέσπασε η Ιωάννα Τούνη για όσα λέγονται για το πρόσωπό της, με αφορμή όσα είδαμε στη σημερινή εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου.

Εκεί, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου μίλησε ανοιχτά για όσα βιώνει στο πλευρό της συντρόφου του λόγω της κυκλοφορίας του πολυσυζητημένου της βίvτεο, με τον ίδιο να παίρνει το μέρος της και να αποκαλύπτει πως δέχεται καθημερινά τηλέφωνα ακούγοντας απαράδεκτα λόγια για τη γυναίκα που έχει επιλέξει για σύντροφό του.

- Διαφήμιση -

Η Ιωάννα το πήγε ένα βήμα παραπέρα, υποστηρίζοντας πως ο Αλεξάνδρου «λαμβάνει μηνύματα για το πόσο π…να είναι», με την ίδια να ξεσπά σε μια σειρά από insta stories για όσα της καταλογίζουν αλλά και τον τρόπο που την αντιμετωπίζουν οι δημοσιογράφοι.

«Τώρα μπορώ να σας κάνω να σκιαχτείτε λιγάκι. Περίμενα να τελειώσει η εκπομπή της Κατερίνας γιατί δεν ήθελα να νομίζετε ότι κάνω κανένα διαφημιστικό κόλπο για να δείτε Alpha.

Ήθελα αλήθεια να ευχαριστήσω πάρα πολύ για ότι ειπώθηκε για μένα στην εκπομπή σήμερα. Και την Κατερίνα και πάνω από όλα τον Δημήτρη που με στηρίζει σε τόσο λεπτά θέματα και μεταφέρει το βάρος της ευθύνης μου σε αυτόν και αντί να ακούω εγώ βρισίδια να τα ακούει αυτός. Απλά αυτό, ήθελα πολύ να τον ευχαριστήσω δημόσια.

Τώρα αυτό το κλάμα είναι χαρμολύπη. Δε κλαίω γιατί στεναχωριέμαι απαραίτητα. Είναι αυτό το κλάμα που λυπάσαι και χαίρεσαι μαζί. Πάντως, πραγματικά πιστεύω ότι πρέπει να την βρείτε με την πάρτη σας πολλοί από εσάς και να σταματήσετε να κάνετε ανθρώπους δυστυχισμένους επειδή δεν είστε ευχαριστημένοι εσείς με τη δική σας ζωή. Δεν ξέρω γιατί προκαλείτε τόσα πολλά προβλήματα, υπάρχει τόσο πολύ μίσος.

Πραγματικά σκέφτομαι κάθε μέρα και κάνω αυτοκριτική για το πού έχω έχω κάνει κακό και ποιόν έχω πειράξει και γιατί συμβαίνει όλο αυτό το πράγμα. Δε μπορώ να πάρω  απαντήσεις, αλήθεια. Ας σταματήσει απλά όλο αυτό», την ακούμε να λέει στο βίντεο το οποίο έχει εμπλουτίσει και με επιπλέον κείμενο.

- Διαφήμιση -

Πηγή: Dailymedia.gr

Σχετικά άρθρα

Νέα άρθρα