Πέμπτη, 1 Ιουνίου, 2023

Ο “Θανάσης” από το “Ευτυχισμένοι μαζί” εργάζεται πλέον σε ταβέρνα – Η οργή του για τα αρνητικά σχόλια

Ο Άρης Τσάπης, που έγινε γνωστός από τη συμμετοχή του στην επιτυχημένη σειρά του Mega «Ευτυχισμένοι μαζί», έχει εγκαταλείψει την υποκριτική και δουλεύει πλέον σε ταβέρνα.

Ωστόσο, αυτό φαίνεται πως δυσαρέστησε κάποιους από τους διαδικτυακούς φίλους του, με τον ίδιο να απαντά σε σχόλιο που δέχτηκε στο TikTok για την επιλογή του να εργαστεί σε έναν διαφορετικό τομέα από αυτόν της υποκριτικής, τονίζοντας ότι δεν τον πτοεί κανένα από τα αρνητικά σχόλια και πως μπορεί να δουλέψει οπουδήποτε, αρκεί να είναι ευτυχισμένη η οικογένειά του.

- Διαφήμιση -

«Είδα αυτό το σχόλιο και δε μπήκα στη διαδικασία να απαντήσω. Έχει γίνει καιρό, αλλά βλέπω πως έχει γίνει πολύ σούσουρο. Και δεν καταλαβαίνω τον λόγο. Από τη στιγμή που δεν ενοχλεί εμένα; Δε με πειράζει κανένα αρνητικό σχόλιο, έχω ακούσει τόσα στη ζωή μου… Όσο για αυτό το σχόλιο “πλάκα μου κάνεις, από ηθοποιός δουλεύεις σε ταβέρνα”. Η ταβέρνα σκέψου είναι η καλύτερη δουλειά που έχω κάνει», είπε αρχικά ο ίδιος.

«Έχω δουλέψει σε οικοδομή, έχω καθαρίσει σκάλες με τους γονείς μου… Δε μπορείς να φανταστείς. Και πολλές άλλες δουλειές. Μοίραζα φυλλάδια. Ήμουν και τότε ηθοποιός. Αυτό αποβάλλετέ το από το μυαλό σας. Και εγώ έτσι ήμουν στην αρχή. Είναι πολύ κακό να σκέφτεστε έτσι. Εγώ μπορώ να κάνω ό,τι δουλειά χρειαστεί, αρκεί να είναι ευτυχισμένοι η γυναίκα και το παιδί μου. Τώρα ό,τι και να μου λέτε εσείς…», συνέχισε ο Άρης Τσάπης.

@aristsapis Απάντηση στο @_denis.b ♬ πρωτότυπος ήχος – Aris Tsapis

Πηγή: News247.gr

- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -

Σχετικά άρθρα

Νέα άρθρα