Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Μεγαλώνει ο διασυρμός του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου

Το έγκλημα στα Γλυκά Νερά δεν είναι μονάχα ένα θέμα, που έχει συγκλονίσει την Ελλάδα, αλλά παράλληλα σημειώνει έντονο ενδιαφέρον στο εξωτερικό, κάτι που δείχνουν τελευταίες οι κινήσεις, οι οποίες παράλληλα επιβεβαιώνουν πως ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος δε θα είναι τίποτα άλλο από ένας άνθρωπος, που φέρνει τη συγκεκριμένη ανάμνηση και εξαιτίας της θα μείνει στο περιθώριο.

Η τελευταία ενημέρωση μας αναφέρει, ότι το Netflix δείχνει ενδιαφέρον για το story της Καρολάιν και του πιλότου.

- Διαφήμιση -

Όπως έγινε γνωστό, Άγγλος παραγωγός ετοιμαζόταν να κάνει ντοκιμαντέρ την υπόθεση που έχει συνταράξει. Την άγρια δηλαδή δολοφονία της Καρολάιν από τα χέρια του ίδιους της του συζύγου, Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, μπροστά στα μάτια του μωρού τους, αν και παράλληλα υφίσταται ακόμη η πιθανότητα ανατροπής των δεδομένων.

Η επέλαση του Netflix

Ο καθ’ ομολογία δολοφόνος αρνήθηκε, αλλά πλέον έρχονται τα… μεγάλα μέσα. Όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα Spirtο, το έγκλημα έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον του Netflix.

Άγγλοι παραγωγοί (καθόλου τυχαίο, αφού ο πατέρας της Καρολάιν είναι διακεκριμένος Βρετανός αξιωματικός) προσέγγισαν τον αμερικανικό κολοσσό. Η συνδρομητική πλατφόρμα ασχολείται με τέτοιες υποθέσεις και δεν φείδεται χρημάτων για να κλείσει συμφωνίες.

Λέγεται ότι άνθρωποι του Netflix ετοιμάζουν βαλίτσες για Αθήνα προκειμένου να μιλήσουν με τις δύο οικογένειες (και όχι μόνο).

Η απάντηση για τον Αναγνωστόπουλο, πάντως, ήρθε μέσω του δικηγόρου του Αλέξανδρου Παπαϊωαννίδη για τις προηγούμενες προτάσεις και ήταν οι εξής: «Ο εντολέας μου δεν επιθυμεί να συναινέσει στην παραγωγή ταινίας ή ντοκιμαντέρ για την τραγική αυτή υπόθεση. Είναι αρνητικός» δήλωσε. Ενδιαφέρον έχουν δείξει επίσης τόσο το BBC όσο και το Βρετανικό τηλεοπτικό δίκτυο Channel 4.

- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -

Σχετικά άρθρα

Νέα άρθρα