Τρίτη, 26 Μαρτίου, 2024

Από το Survivor 6 μετακομίζει στο Mega – Συμφωνία μαμούθ Μαρινάκη με Ατζούν

Ποιος είπε ότι ο Ατζούν θα είναι μονοπώλιο του ΣΚΑΙ; Πάει στο Mega ο Ατζούν; Από τον Γιάννη Αλαφούζο στον Βαγγέλη Μαρινάκη;

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις με το μέλλον του Τούρκου παραγωγού στο κανάλι του Φαλήρου. Χτες σας παρουσιάσαμε πως το Survivor φτάνει στο τέλος του, τουλάχιστον για το κανάλι του ΣΚΑΙ και πως πολλά κανάλια θα το διεκδικήσουν από τον έκτο του κύκλο και μετά.

- Διαφήμιση -

Σήμερα το Athensmagazine.gr και ο Παναγιώτης Παπανικολάου το πάει λίγο παρακάτω αφού σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες ο Ατζούν έχει προχωρημένες επαφές με τον ισχυρό άνδρα του Ολυμπιακού και του Mega, Βαγγέλη Μαρινάκη. Μάλιστα πηγές μας αναφέρουν πως ο ίδιος ο εφοπλιστής χειρίζεται την υπόθεση αφού θέλει σιγά σιγά να γιγαντώσει το Μεγάλο Κανάλι και ριάλιτι σαν το Survivor θα συνεισφέρουν τα μέγιστα σ’ αυτή την προσπάθεια.

Η αρχή γίνεται με άλλο ριάλιτι του Ατζούν!

Σε πρώτη φάση η συζήτηση ανάμεσα στους δύο άνδρες δεν αφορά το Survivor αλλά άλλο ριάλιτι με σκοπό φυσικά σε δύο χρόνια, όταν θα λείξει και η σύμβαση Ατζούν – ΣΚΑΙ να πάρει το Mega και το Survivor. Σε πρώτη φάση λοιπόν η συζήτηση γίνεται για το Power Of Love. Το ριάλιτι αγάπης που γνωρίσαμε μέσα από τον ΣΚΑΙ.

Πληροφορίες του Athensmagazine.gr αναφέρουν πως ο Τούρκος έχει σπαστεί με την διοίκηση του ΣΚΑΙ διότι σε πρότασή του να αρχίσουν ξανά το Power Of Love η απάντηση που πήρε ήταν αρνητική αφού πλέον στο κανάλι υπάρχει το Big Brother που φέτος πέτυχε αρκετά υψηλά νούμερα τηλεθέασης. Κάπως έτσι άνοιξε ο δίαυλος επικοινωνίας ανέμεσα σε Ατζούν και Μαρινάκη με τον τελευταίο να προσφέρει «λευκή επιταγή» στον Τούρκο για να πάρει τα ριάλιτι του και σε πρώτη φάση το Power Of Love. Μην ξεχνάτε άλλωστε πως ο Βαγγέλης Μαρινάκης έχει προσεγγίσει και την Ελένη Μενεγάκη για το απόλυτο μεταγραφικό μπαμ.

- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -

Σχετικά άρθρα

Νέα άρθρα