Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

Δέσποινα Βανδή – Βασίλης Μπισμπίκης: Η πρώτη κοινή φωτογραφία

Λίγο μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου τους, Ντέμης Νικολαΐδης και Δέσποινα Βανδή βρέθηκαν στο επίκεντρο δημοσιευμάτων για νέες σχέσεις στη ζωή τους.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής διέψευσε τις φήμες, η Δέσποινα όμως δεν έχει προβεί σε αντίστοιχη κίνηση και σε αυτό το διάστημα έχουν υπάρξει αρκετά δημοσιεύματα σχετικά με τη σχέση της με τον ηθοποιό Βασίλη Μπισμπίκη, που πρωταγωνιστεί φέτος στη σειρά «Κομάντα και Δράκοι».

- Διαφήμιση -

Η φημολογία θέλει τους δύο να είναι ζευγάρι, η εφημερίδα On Time φιλοξενεί στο σημερινό της φύλλο φωτογραφίες τους που είναι μαζί, όμως μια άλλη φημολογία θέλει τους δύο να είναι φίλοι και τη Δέσποινα Βανδή να διατηρεί σχέση με φίλο του Βασίλη Μπισμπίκη. Αυτό τουλάχιστον υποστήριξε σε ανάρτηση της στο Instagram η Soula Glamorous.

Στo «Πρωινό» του ΑΝΤ1 σχολίασαν τις φωτογραφίες και ο Γιώργος Λιάγκας αναρωτήθηκε πως γνωρίζονται αυτοί οι δύο, αφού δεν υπάρχει σημείο επαφής επαγγελματικά. Ακόμα, αποκάλεσε τη Δέσποινα την πιο… σέξι 50άρα της ελληνικής σόουμπιζ και υποστήριξε πως «Αν ήταν μαζί θα ήταν πολύ ωραίο ζευγάρι. Αν ήταν μαζί».

Κι όσο οι εκπομπές σχολιάζουν την προσωπική της ζωή, η Δέσποινα Βανδή κάνει αναρτήσεις όπως η ακόλουθη και επιβεβαιώνει το σχόλιο του Λιάγκα…

Πηγή: Dailymedia.gr

- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -

Σχετικά άρθρα

Νέα άρθρα