Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Η… πιο κιτς (πρωινή) πρεμιέρα του κόσμου

Kαι εκεί που νομίζαμε πως δεν πέφτει παρακάτω το επίπεδο των λιγοστών φετινών τηλεοπτικών προγραμμάτων, ήρθε η πρεμιέρα του «Πρωινού» του ΑΝΤ1 να μας διαψεύσει.

Το «κιτσερέλα πάρτι» που σκέφτηκε η ομάδα της εκπομπής για την επιστροφή της στην πρωινή ζώνη προκάλεσε θύελλα αρνητικών σχολίων στο διαδίκτυο, καθώς ήταν η πλέον κακόγουστη είσοδος συντελεστών σε πλατό εναρκτήριας εκπομπής.

- Διαφήμιση -

Η καθόλου εμπνευσμένη επιλογή της βασικής ομάδας να τραγουδήσει σε playback, με το ζευγάρι των κεντρικών παρουσιαστών να εμφανίζεται στο τέλος σαν άλλοι οικοδεσπότες τοπικών καλλιστείων, απέδειξε πως η τηλεόραση πλέον στερείται φρέσκων ιδεών και -κυρίως- γούστου. «Οπως τελειώνει ο Μάρκος Σεφερλής τα σόου του στο Δελφινάριο έτσι ξεκίνησε το “Πρωινό”» ήταν ένα από τα πολλά σχόλια που ακολούθησαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Οι συνεργάτες του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά επέλεξαν γνωστές ελληνικές επιτυχίες και τις διασκεύασαν, αλλάζοντάς τους στίχους και τα… φώτα στο playback.

Η παραφωνία συνοδευόταν από την πλήρη έλλειψη συντονισμού, καθώς όλοι ανοιγόκλειναν το στόμα τους σε εντελώς άλλο ρυθμό από το τραγούδι που ακουγόταν.

Και εντάξει τα φάλτσα που πήγαν «σύννεφο», καθώς ουδείς τους είναι τραγουδιστής, ωστόσο κανείς δεν θέλησε να προστατέψει τον εαυτό του και το προφίλ του.

Ραπάρισμα

Η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου τραγούδησε για μακαρόνια με κιμά, ο Αρης Καβατζίκης προσπαθούσε να μας πείσει ότι «Γίνεται» (αμ, δεν γίνεται, Αρη μου…), ενώ τα κορίτσια του πάνελ έκαναν χαριτωμένη προσπάθεια με λικνίσματα και τσαχπινιές που μόνο στο mute θα μπορούσε να παρακολουθήσει κανείς.

- Διαφήμιση -

Το ραπάρισμα του Διονύση Αλέρτα (του νέου pastry chef της εκπομπής) συνοδεία ασυντόνιστων χορευτικών από τους Θέμη Γεωργαντά και Αρη Καβατζίκη μάς έκανε όχι απλώς να αλλάξουμε κανάλι, αλλά να θέλουμε να σκεπάσουμε την τηλεόραση με κουβέρτα για μεγαλύτερη ασφάλεια.

Ως χολιγουντιανοί σταρ από το βάθος του πλατό εμφανίστηκαν οι επικεφαλής της εκπομπής επίσης τραγουδώντας, αλλά όχι μόνο ένα κομμάτι, όπως οι συνεργάτες τους.

Ο Γιώργος Λιάγκας (πολλές φορές έχει σχολιάσει τις φωνητικές ικανότητες ανθρώπων της showbiz, επαγγελματιών ή μη) έπεσε στην ίδια παγίδα «εκτελώντας» ένα ποτ πουρί λαϊκών επιτυχιών, με πρώτο και καλύτερο το «Πώς το ‘παθα αυτό… ξανά στο πρωινό», αφού κάθε σεζόν φροντίζει να μας ενημερώσει πως θέλει επιτέλους να μεταπηδήσει στην ενημέρωση (αλλά τελικά κάνει πρωινό).

Στο τέλος όλη η ομάδα χόρεψε και τραγούδησε, «απειλώντας» το τηλεοπτικό κοινό πως θα το ξυπνάει κάθε πρωί με μουσικοχορευτικό πρόγραμμα, λες και έχει λίγα στο κεφάλι του ο μέσος Ελληνας τηλεθεατής.

Και όλα αυτά μετά το τρέιλερ του «Πρωινού», που κατά γενική ομολογία ήταν ένα από τα πιο εντυπωσιακά της νέας σεζόν. Και μη χειρότερα να λέμε…

Πηγή: espressonews.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Σχετικά άρθρα

Νέα άρθρα