Τρίτη, 26 Μαρτίου, 2024

Οργισμένος ο Αντώνης Κανάκης – «Λύθηκε το θέμα με τους Αρβύλα» τόνισε ο Χάρης Ρώμας

Την οργή του εξέφρασε ο Αντώνης Κανάκης μέσα από το «Ράδιο Αρβύλα» για το γεγονός πως υπήρξαν δημοσιεύματα που ενέπλεξαν το όνομα του αλλά και της εκπομπής με πρωτοσέλιδο το οποίο κατηγορεί τον Χάρη Ρώμα ως παιδόφιλο.

Συγκεκριμένα, υπήρξαν αναφορές πως η εκπομπή «Ράδιο Αρβύλα» πρόβαλε το συγκεκριμένο πρωτοσέλιδο κάτι το οποίο δεν συνέβη όμως.

- Διαφήμιση -

Ο Αντώνης Κανάκης μέσω της εκπομπής του, το βράδυ της Πέμπτης ανέφερε μεταξύ άλλων: «Σε διάφορες παράξενες περιπτώσεις που μπορούμε να συναντήσουμε, διαστρέβλωσης της πραγματικότητας, ανακρίβειες που γράφονται στο διαδίκτυο κλπ. Το έχουμε συνηθίσει, αλλά επειδή έχουμε και εμείς κάποιες κόκκινες γραμμές και κάποιες ευαισθησίες. Παιδιά μη ξεφεύγετε έτσι. Κάποια πράγματα είναι ευαίσθητα, είναι πάρα πολύ σοβαρά θέματα. Μη γράφετε ότι να’ ναι».

Από τη μεριά του, ο Χάρης Ρώμας, σε τηλεφωνική επικοινωνία με την εκπομπή «Ευτυχείτε» του Open, το πρωί της Παρασκευής ξεκαθάρισε πως το θέμα με τους Ράδιο Αρβύλα λύθηκε και πως ήταν μια παρεξήγηση.

«Είπα ότι δεν προσφέρετε ούτε για σάτιρα κι επειδή κατά διαστήματα διάφορες σατιρικές εκπομπές, όπως οι αγαπημένοι μου Ράδιο Αρβύλα, έχουν παίξει βιντεάκια του από εκπομπές που κάνει στο διαδίκτυο αυτός ως πλάκα, είναι καλό πλέον να σταματήσει να αντιμετωπίζεται σαν γραφική περίπτωση. Ο Αντώνης Κανάκης το κατάλαβε, με πήρε τηλέφωνο. Δεν υπήρξε ποτέ καμία επίθεση εναντίον του, είναι φίλοι και τους θεωρώ πολύ αξιόλογους. Επειδή κάνουν μια σάτιρα δυναμική και ωραία, δεν έχει θέση κατά τη γνώμη μου η χρησιμοποίηση αυτού του προσώπου, ο οποίος έχει φτάσει σε ακραίες καταστάσεις. Ο Αντώνης Κανάκης φυσικά το κατάλαβε και φυσικά μου είπε ότι δεν υπάρχει καμία περίπτωση να ξαναχρησιμοποιηθεί αυτός ο άνθρωπος. Δεν είπα ότι αναπαρήγαγαν το δικό μου θέμα» ανέφερε ο Χάρης Ρώμας μεταξύ άλλων.

- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -

Σχετικά άρθρα

Νέα άρθρα