Το National Geographic κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το «Genius», την τηλεοπτική ανθολογία που σε κάθε σαιζόν θα εστιάζει και σε ένα απο τα μεγαλύτερα μυαλά της ανθρώπινης ιστορίας. Η πρώτη σαιζόν της σειράς εστιάζει στον Albert Einstein, τον διάσημο θεωρητικό φυσικό.

«Η πρώτη σαιζόν της σειράς καταγράφει το πως ένας ευρηματικός και αντιδραστικός υπάλληλος του γραφείου ευρεσιτεχνιών, που δεν μπορούσε να βρεί δουλειά σαν καθηγητής ή να αποκτήσει ένα διδακτορικό, κατάφερε να ξεκλειδώσει τα μυστήρια του ατόμου και του σύμπαντος. Κάθε επεισόδιο θα εξερευνά τα εντυπωσιακά επιστημονικά επιτεύγματα του Einstein, μαζί με τις ασταθείς, παθιασμένες και πολύπλοκες προσωπικές του σχέσεις.»

- Διαφήμιση -

Στη θέση του showrunner της πρώτης σαιζόν που είναι βασισμένη στην βιογραφία «Einstein: His Life and Universe» που έγραψε ο Walter Isaacson, βρίσκεται ο Ken Biller, ο οποίος θα εκτελέσει και χρέη παραγωγού μαζί με τους Brian Grazer, Francie Calfo και τον Ron Howard, ο οποίος θα αναλάβει και την σκηνοθεσία του πρώτου επεισοδίου.

Στον πρωταγωνιστικό ρόλο του Albert Einstein βρίσκεται ο Geoffrey Rush («Shine», «Pirates of Caribbean»), ο οποίος θα ενσαρκώσει τον διάσημο θεωρητικό φυσικό στα ώριμα του χρόνια, ενώ τον νεότερο Einstein, θα υποδυθεί ο Johnny Flynn («Clouds of Sils Maria»).

Πρωταγωνιστούν επίσης οι Emily Watson, Nicholas Rowe, Samantha Colley, Jon Fletcher, Richard Topol, Alicia von Rittberg, Silvina Buchbauer, Gwendolyn Ellis, T.R. Knight.

Το «Genius» θα κάνει πρεμιέρα στις 25 Απριλίου μέσα απο το National Geographic.

Δείτε το trailer:

Πηγή: cinemode.gr