Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

Το κόλπο του ΣΚΑΪ για να μην βρίζει on air ο κόσμος

Ένα φαινόμενο που πήρε μεγάλες διαστάσεις κατά τη διάρκεια των συνεχών ζωντανών συνδέσεων των δελτίων του ΣΚΑΪ με τα μέτωπα των πυρκαγιών, αποφάσισε να αντιμετωπίσει ο σταθμός.

Τις τελευταίες ημέρες όλοι και περισσότεροι πολίτες που βρισκόντουσαν δίπλα στα συνεργεία του ΣΚΑΪ που κάλυπταν τα μέτωπα των πυρκαγιών σε Αττική, Εύβοια και Ηλεία, αντιδρούσαν με βρισιές τόσο απέναντι στους δημοσιογράφους και τους τεχνικούς του σταθμού όσο και προς τα μέλη της κυβέρνησης.

- Διαφήμιση -

Λόγω της ζωντανής σύνδεσης πολλές βωμολοχίες περνούσαν στο αέρα των ενημερωτικών δελτίων ενώ το φαινόμενο συνεχίστηκε και με απλούς περαστικούς που δεν τους έπιανε η κάμερα αλλά η φωνή τους και τα υβριστικά λόγια τους περνούσαν μέσα από τα ανοιχτά μικρόφωνα των ρεπόρτερ, όταν οι πολίτες αναγνώριζαν το λογότυπο του σταθμού.

Οι ιθύνοντες του σταθμού αποφάσισαν να πάρουν τα μέτρα τους αλλάζοντας τακτική. Πλέον οι δημοσιογράφοι που είναι στα μέτωπα της πυρκαγιάς αφενός δεν είναι αναγνωρίσιμοι, με αρκετά νέα παιδιά να ρίχνονται στη μάχη του ρεπορτάζ αφετέρου κρατούν μικρόφωνα χωρίς το σήμα του σταθμού πάνω.

Οι εικόνες από τους ρεπόρτερ του σταθμού που καλύπτουν τα έκτακτα γεγονότα είναι χαρακτηριστικές.

Πηγή: Dailymedia.gr

- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -

Σχετικά άρθρα

Νέα άρθρα