Τρίτη, 26 Σεπτεμβρίου, 2023

Netflix: Προσλαμβάνει αεροσυνοδό με 385.000 δολάρια τον χρόνο

Το Netflix ψάχνει αεροσυνοδό για το ιδιωτικό τζετ της εταιρείας προσφέροντας ετήσιες απολαβές έως 385.000 δολάρια, μόλις επτά μήνες μετά την περικοπή εκατοντάδων θέσεων εργασίας στην εταιρεία.

Το Netflix έχασε 1,5 εκατομμύρια συνδρομητές το πρώτο εξάμηνο του 2022 και κατήργησε πάνω από 300 θέσεις εργασίας τον Ιούνιο. Ωστόσο, από τότε σημειώνει σημαντική ανάκαμψη, προχωρώντας και σε προσλήψεις προσωπικού.

- Διαφήμιση -

Emily in Paris: Επιστρέφει με 4η σεζόν – Τι θα δούμε στον νέο κύκλο

Στην περιγραφή για τη θέση εργασίας, η εταιρεία αναφέρει ότι ο ιδανικός υποψήφιος θα πρέπει να λειτουργεί με «διακριτικότητα» λόγω της φύσης των συζητήσεων που διεξάγονται εντός του ιδιωτικού τζετ. Τα κορυφαία στελέχη της εταιρείας, οι οικογένειές τους και οι καλεσμένοι τους μπορούν να χρησιμοποιούν το τζετ.

Επιπλέον, η αεροσυνοδός θα πρέπει «να αγκαλιάσει την κουλτούρα μας, η οποία δίνει μεγάλη έμφαση στη λειτουργία με ελευθερία και υπευθυνότητα, με ανεξαρτησία και πολλά κίνητρα».

Ο υποψήφιος θα πρέπει να χειρίζεται μόνος του τα καθήκοντά του σε ένα αεροσκάφος Super Midsize και να προσφέρει υποστήριξη σε ένα αεροσκάφος Gulfstream G550.

Όλοι οι υποψήφιοι θα πρέπει να συναινέσουν σε έναν πλήρη έλεγχο ιστορικού, να είναι διατεθειμένοι να εκτελούν διεθνείς και εσωτερικές πτήσεις και να εργάζονται αργίες και Σαββατοκύριακα.

- Διαφήμιση -

Το Netflix ανακάμπτει

Η εταιρεία κάνει κινήσεις που έχουν ως στόχο να γυρίσει σελίδα στην ύφεση που βίωσε το 2022. Τον Δεκέμβριο, η εταιρεία κέρδισε μια προσφορά για την κατασκευή υπερσύγχρονης μονάδας παραγωγής σε πρώην βάση του στρατού στο Jersey Shore που θα κοστίσει περισσότερα από 900 εκατομμύρια δολάρια και θα δημιουργήσει χιλιάδες θέσεις εργασίας, αν και θα ολοκληρωθεί σε αρκετά χρόνια.

Βραχυπρόθεσμα, η εταιρεία έχει βάλει στο στόχαστρο τη Νότια Κορέα, με την παρουσίαση 34 νέων σειρών της χώρας, υπερδιπλάσιες σε σχέση με το 2021.

Με πληροφορίες από Fortune.com

Σχετικά άρθρα

Νέα άρθρα