Τετάρτη, 23 Ιουνίου, 2021

Survivor: Ξανά μαζί Σάκης και Μαριαλένα;

Στο επεισόδιο της Κυριακής, οι δύο ομάδες του Survivor άλλαξαν για δεύτερη φορά, με αρκετές «μεταγραφές» παικτών για τις δύο νέες ομάδες.

Η κόκκινη ομάδα αποτελείται πλέον από τους: Ελευθερία Ελευθερίου, Ηλία Μπόγδανο, Γιώργο Ασημακόπουλο, Αλέξη Παππά, Καρολίνα Καλύβα, Σάκη Κατσούλη, Νικολέτα Μαυρίδη και Τριαντάφυλλο, ενώ η μπλε ομάδα απαρτίζεται από τους: Παύλο Γαλακτερό, Χριστίνα Κεφαλά, Ελένη Χαμπέρη, Τζέιμς Καφετζή, Κώστα Παπαδόπουλο, Γιώργος Κόρομι, Μαριαλένα Ρουμελιώτη και Νίκο Μπάρτζη.

- Διαφήμιση -

Οι αλλαγές αυτές φόρτισαν συναισθηματικά την Μαριαλένα Ρουμελιώτη και τον Σάκη Κατσούλη, οι οποίοι δεν θα αγωνίζονται πια μαζί.

Σύμφωνα με τα spoilers που κυκλοφορούν, μετά την αποχώρηση από το συμβούλιο, ο Σάκης πήρε αγκαλιά την Μαριαλένα πριν μπουν στα βανάκια. Ξεχωριστά όμως πλέον βανάκια, αφού άλλο έχει η κόκκινη ομάδα και άλλο η μπλε! Λίγα λεπτά μετά οι παίκτες των δύο ομάδων έφτασαν στην κοινή τους παραλία. Εκεί ο Σάκης, πριν καν μαζέψει τα πράγματά του από την παλιά του καλύβα για να τα πάει στη νέα (αφού ήταν αυτό που άλλαξε ομάδα) έπιασε την Μαριαλένα από το χέρι και κρύφτηκαν στο δάσος για περισσότερο από μια ώρα. Τα παιδιά φαίνεται να ήρθαν τόσο κοντά που η επανασύνδεση για το πρώην ζευγάρι πρέπει να θεωρείται δεδομένη…

Περισσότερα θα καταλάβουμε και στο επεισόδιο της Δευτέρας…

- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -

Σχετικά άρθρα

Νέα άρθρα