Δευτέρα, 19 Φεβρουαρίου, 2024

Survivor All Star: Αυτές είναι οι 2 παίκτριες που πιάστηκαν με κινητό

Πιο συγκεκριμένα, στο συμβούλιο του νησιού ο Νίκος Μπάρτζης παίρνει τον λόγο και αναφέρει χαρακτηριστικά: «Εγώ έπιασα μέσα στο δάσος άνθρωπο με κινητό, σας το λέω να το ξέρετε».

Στη συνέχεια ο Τάκης Καραγκούνιας του ζητά να πει το όνομα του παίκτη, με τον Νίκο Μπάρτζη να δείχνει την Ασημίνα Χατζηανδρέου. Μετά από αυτό κάποιοι παίκτες αντιδρούν έντονα και απειλούν με αποχώρηση. Πρώτος ο Τάκης Καραγκούνιας που λέει «εγώ αποχωρώ τώρα», ενώ τον ακολουθούν η Μαριαλένα Ρουμελιώτη και ο Γιώργος Ασημακόπουλος.

- Διαφήμιση -

Οι αποκαλύψεις, όμως, δεν σταματούν εδώ. Ο Νίκος Παρτσώλης μέσα από την εκπομπή «Πρωινό μας», είπε πως όντως η μία παίκτρια είναι η Ασημίνα Χατζηανδρέου. Η δεύτερη παίκτρια που ήταν μαζί με την Ασημίνα στο δάσος, φαίνεται πως είναι η Κατερίνα Δαλάκα. Και οι δύο θα έρθουν αντιμέτωπες με την ευθύνη της πράξης τους.

Survivor All Star: Η αυστηρή ποινή που θα πάρει κάποιος αν τον πιάσουν με κινητό τηλέφωνο

Ο Αντζούν Ιλίτζαλι σε πρόσφατες δηλώσεις του, πριν την πρεμιέρα του Survivor All Star, ξεκαθάρισε πως πρόκειται για έναν αυστηρό κανόνα και πως δεν θα δεχτεί να τον παραβιάσουν. «Δεν θα δεχτώ να πιαστεί παίκτης με κινητό», είπε ο Ατζούν Ιλίτζαλι σύμφωνα με την εκπομπή «Super Κατερίνα».

Μένει να δούμε αν πράγματι οι δυο παίκτριες θα αποβληθούν από το ριάλιτι επιβίωσης ή αν θα τους επιβληθεί κάποια αυστηρή ποινή.

- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -

Σχετικά άρθρα

Νέα άρθρα