Καθώς μπαίνουμε σε γιορτινό κλίμα Χριστουγέννων, ακόμη και οι υπερήρωες επηρεάζονται και μοιράζουν λίγη χριστουγεννιάτικη μαγεία. Ο Deadpool, ο “άλλος κεφάτος τύπος με την κόκκινη στολή”, θέλοντας να μοιράσει το δικό του χριστουγεννιάτικο κέφι, μας κάνει όχι ένα αλλά δώδεκα διαφορετικά δώρα.
Στο νέο promo ανακοινώνει “12 Μέρες Deadpool” και ξεκινά μια αντίστροφή μέτρηση μέχρι την κυκλοφορία ενός νέου trailer για την ταινία την ημέρα των Χριστουγέννων. Ξεκινώντας από σήμερα και μέχρι τις 25 Δεκεμβρίου, κάθε μέρα κι ένα διαφορετικό site, απ’ το Entertainment Weekly μέχρι την πρόσφατη σελίδα Deadpool Core, θα μας δίνει μια “απολαυστική λιχουδιά” μέχρι τη μεγάλη μέρα αποκάλυψης του trailer. Κάτι σαν ημερολόγιο αλλά χωρίς σοκολατάκια μέσα, αλλά με Deadpool.
Γι αυτό, “καθίστε άνετα, πιείτε λίγο eggnog -ή τουλάχιστον ό,τι μοιάζει με eggnog- και ετοιμαστείτε” μας λέει ο Reynolds μεταμφιεσμένος, “γιατί ήρθε η ώρα ο Άγιος Wade να αναλάβει χριστουγεννιάτικη δράση.” Απολαύστε το τσαχπίνικο αγόρι στο promo παρακάτω:
Σκηνοθέτης του “Deadpool” είναι ο Tim Miller, ενώ η ταινία περιλαμβάνει επίσης τους T.J. Miller, Morena Baccarin και Gina Carano. Η ταινία θα βρίσκεται κοντά μας στις 18 Φεβρουαρίου του νέου έτους. Άντε και καλή μας χρονιά!
Πηγή: gr.ign.com
