Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Dogecoin: Ένα meme έγινε το πιο επιτυχημένο κρυπτονόμισμα του μήνα

Καθώς η αγορά των κρυπτονομισμάτων βυθίζεται τους τελευταίους μήνες – αποδεικνύοντας ότι δεν κατάφεραν να αποτελέσουν πραγματικό χρήμα αλλά μόνο μέσο κερδοσκοπίας και ξεπλύματος μαύρου χρήματος – υπάρχει ένα ψηφιακό νόμισμα η αξία του οποίου αυξήθηκε κατά 160% τις τελευταίες 30 ημέρες.

Πρόκειται για το Dogecoin, ο δημιουργός του οποίου είχε δηλώσει ότι το έφτιαξε απλώς για να κάνει πλάκα εμπνεόμενος από ένα meme για σκυλιά.

- Διαφήμιση -

Η άνοδος της τιμής του κρυπτονομίσματος ξεκίνησε όταν εντάχθηκε στα μέσα Ιουλίου στην εφαρμογή Robinhood, που χρησιμοποιείται για την αγοραπωλησία κρυπτονομισμάτων και συνεχίζεται μέχρι σήμερα παρά την τρομακτική πτώση που σημειώνουν τα γνωστότερα κρυπτονομίσματα, όπως το Bitcoin.

Όπως ήταν αναμενόμενο, ο αναλυτής Νουριελ Ρουμπινί, που έχει μετατραπεί σε έναν από τους γνωστότερους πολέμιους των κρυπτονομισμάτων, έβγαζε και πάλι… αφρούς από τα νεύρα του. Ο Ρουμπινί σημειώνει ότι μόνο η σχιζοφρένεια των κρυπτονομισμάτων θα μπορούσε να οδηγήσει την χρηματιστηριακή κεφαλαιοποίηση μιας φάρσας στα 700 εκατομμύρια δολάρια.

- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Σχετικά άρθρα

Νέα άρθρα