Τετάρτη, 8 Απριλίου, 2026

Η συγκινητική αφιέρωση της Νικόλ Κυριακοπούλου στην κόρη της για το ασημένιο μετάλλιο στο επί κοντώ

Η Νικόλ Κυριακοπούλου η οποία ήρθε δεύτερη στο επί κοντώ την τρίτη ημέρα του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος στίβου ανδρών-γυναικών στο Βερολίνο δεν θα μπορούσε παρά να θελήσει να μοιραστεί τη χαρά της με αγαπημένα της πρόσωπα.

Έτσι λίγο μετά τον διπλό ελληνικό θρίαμβο – αφού το χρυσό μετάλλιο κέρδισε η συναθλήτρια της Κατερίνα Στεφανίδου – έκανε μια ανάρτηση στον λογαριασμό της στο Twitter.

- Διαφήμιση -

Μια ανάρτηση λιτή όσο και συγκινητική. Απευθύνθηκε στην κόρη της με μια περιεκτική όσο και εμφανώς φορτισμένη φράση: «Λένια η μαμά πήρα ΜΕΤΑΛΛΙΟ!!» και έφτιαξε και το δικός της hashtag 

Η Η Νικόλ Κυριακοπούλου έγινε μητέρα το 2017 και αυτός ήταν και ο λόγος που πέρσι απείχε από τους αγώνες. Και τώρα η πρωταθλήτρια και μητέρα επέστρεψε στον στίβο πιο δυναμική από ποτέ.

- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Σχετικά άρθρα

Νέα άρθρα