Η Ντόρα, η Δούρου και οι “κακές παρέες”

-

Λίγο πριν φύγει για τις διακοπές της στα Χανιά όπου βρίσκεται μαζί με τα έξι της εγγόνια, η Ντόρα Μπακογιάννη είχε μια τυχαία συνάντηση στο καφενείο της Βουλής με τη Ρένα Δούρου, στην οποία δεν παράλειψε να της δώσει μια συμβουλή για τις… κακές παρέες.

Αυτό τουλάχιστον μεταδίδει η στήλη «Βηματοδότης», η οποία αναφέρεται σε ένα πηγαδάκι που στήθηκε στο καφενείο της Βουλής πριν από λίγες ημέρες.

Πιο αναλυτικά, η κ. Δούρου καθόταν στο καφενείο του κοινοβουλίου με τον Παύλο Πολάκη και συνομιλούσαν. Όταν η κ. Μπακογιάννη είδε την κ. Δούρου, της είπε χαμογελώντας: «Βλέπω ότι κάνεις κακές παρέες, πρόσεχε». Ο κ. Πολάκης τότε: «Εγώ είμαι η κακή παρέα;» ρώτησε έκπληκτος την Ντόρα.

Υπενθυμίζεται ότι η ίδια στήλη πριν από λίγες ημέρες αναφέρθηκε στο περιεχόμενο στιχομυθίας που είχε η κ. Μπακογιάννη με τον κ. Πολάκη σε πηγαδάκι με την ίδια σύνθεση, χωρίς όμως να διευκρινίζεται αν ο διάλογος εκτυλίχθηκε την ίδια ημέρα. Πάντως, σε εκείνη τη στιχομυθία η βουλευτίνα της ΝΔ ζήτησε την ιατρική συμβουλή του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ για τον πόνο στην πλάτη που αντιμετώπιζε.