Δευτέρα, 19 Φεβρουαρίου, 2024

Καιρίδης: «Μόλις αμφισβητήθηκε η κυριαρχία Μητσοτάκη έπεσε το χρηματιστήριο»

Ο Δημήτρης Καιρίδης, ανέφερε ότι προφανώς υπάρχει κόστος και κλονισμός στην κυβέρνηση από το δυστύχημα στα Τέμπη. Και στη συνέχεια το τερμάτισε υποστηρίζοντας ότι μόλις αμφισβητήθηκε η κυριαρχία Μητσοτάκη έπεσε το χρηματιστήριο, ανέβηκε το ομόλογο και οι επενδυτές βλέπουν αρνητικό κλίμα.

Συγκεκριμένα ανέφερε:

- Διαφήμιση -

Πολυνομοσχέδιο Μητσοτάκη: Δεν ιδιωτικοποιούν μόνο το νερό αλλά και τις ακτές

«Μου λέτε για τις δημοσκοπήσεις. Προφανώς υπάρχει κόστος. Και υπάρχει κλονισμός. Αλλά ο κλονισμός δεν αφορά μόνο τα πολιτικά. Βλέπετε ότι το Χρηματιστήριο πέφτει, βλέπετε ότι το ομόλογο ανεβαίνει, βλέπετε ότι οι επενδυτές κουμπώνονται και βλέπετε ότι υπάρχει ένα αρνητικό κλίμα που έχει δημιουργηθεί μόλις αμφισβητήθηκε η κυριαρχία Μητσοτάκη, εγώ σας μιλάω με απόλυτη ειλικρίνεια, όπου το μήνυμα είναι “προσέξτε μην πυροβολήσουμε τα πόδια μας” …».

Μετά από αυτή την τοποθέτηση ο Γιώργος Μελιγγώνης ρώτησε τον Δημήτρη Καιρίδη:

Δημοσιογράφος: Άρα, Μητσοτάκης ή χρεοκοπία;

Δημ. Καιρίδης: Εγώ σας λέω τι λέει το Χρηματιστήριο και η αγορά ομολόγων, τι λένε οι επενδυτές. Δικιά μας δουλειά να δώσουμε όλα τα δεδομένα στον κόσμο. Αυτό δεν μας κάνει αλαζόνες αλλά με μεγάλη ταπεινότητα να πούμε ότι αλίμονο αν ξαναζήσουμε το 2015 και βρεθούμε με την πλάτη στον τοίχο.

- Διαφήμιση -

Πηγή: The Press Project

Σχετικά άρθρα

Νέα άρθρα