Πέμπτη, 2 Φεβρουαρίου, 2023

Ο Γιώργος Κύρτσος δείχνει Μαξίμου πίσω από τις διώξεις των δημοσιογράφων

Με μία ανάρτηση του που ήδη προκαλεί σφοδρές αντιδράσεις, ο ευρωβουλευτής του κυβερνώντος κόμματος, Γιώργος Κύρτσος συνδέει ευθέως τις διώξεις των δημοσιογράφων Κώστα Βαξεβάνη και Γιάννας Παπαδάκου με το Μέγαρο Μαξίμου!

Έγραψε συγκεκριμένα ο ευρωβουλευτής στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter:

- Διαφήμιση -

«Αστοχος ο χειρισμός από το Μαξίμου του θέματος με Βαξεβάνη,Παπαδάκου.
Συμβάλουν άθελά τους στη διεθνή ηρωοποίηση δύο δημοσιογραφικών στελεχών του χώρου ΣΥΡΙΖΑ που έδωσαν-και έχασαν-την επικοινωνιακή,πολιτική μάχη για το σκάνδαλο της Novartis. Εκεί έπρεπε να σταματάει η υπόθεση».

Όταν αυτά τα λόγια λέγονται από ένα κορυφαίο στέλεχος του κυβερνώντος κόμματος, τότε η όλη μεθόδευση είναι βέβαιο ότι θα στραφεί εναντίον όσων την οργάνωσαν. Διότι εδώ γίνεται σαφές ότι υπάρχει πολιτική σκοπιμότητα που πιθανότατα υπερβαίνει την απλή «δολοφονία χαρακτήρων» των ενοχλητικών δημοσιογράφων, αλλά εντάσσεται στο ευρύτερο σχέδιο συγκάλυψης του μεγάλου σκανδάλου Novartis.

Οι καταγγελίες της Γιάννας Παπαδάκου για το Ιλιγγιώδες ποσό ζημιάς του ελληνικού Δημοσίου από το σκάνδαλο Novartis και την παράβαση καθήκοντος υπουργών που δεν διεκδικούν τις αποζημιώσεις, παίρνουν πλέον άλλη διάσταση. Δείτε τι δήλωσε χθες η γνωστή δημοσιογράφος σε τηλεοπτική συνέντευξη της:

Πηγή: Newsbreak.gr

- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -

Σχετικά άρθρα

Νέα άρθρα