Τρίτη, 28 Σεπτεμβρίου, 2021

Προετοιμάζονται για εκλογές στο ΜέΡΑ25 – Τι γίνεται με τα ψηφοδέλτια

Μπορεί ο πρωθυπουργός στη συνέντευξή του στο STAR να διέψευσε κατηγορηματικά τα σενάρια για πρόωρες εκλογές, όμως τα κόμματα της αντιπολίτευσης προετοιμάζονται για το ενδεχόμενο να στηθούν πρόωρες κάλπες…

Όπως μαθαίνουμε, στο ΜέΡΑ25 οι προετοιμασίες έχουν ήδη ξεκινήσει εδώ και πολύ καιρό. Όπως έχει δηλώσει άλλωστε και ο γραμματέας του κόμματος, η πανδημία αναμένεται στο μέλλον να φέρει μέτρα λιτότητας. Για αυτόν ακριβώς τον λόγο θεωρούν πως η κυβέρνηση θα επιχειρήσει πιο πριν να ανανεώσει την τετραετία της.

- Διαφήμιση -

Τους τελευταίους μήνες γίνεται προσπάθεια να φτιάξει το κόμμα τη βάση του και να προχωρήσει πιο οργανωμένα στην επόμενη μέρα. Ήδη μαθαίνουμε πως έχουν δημιουργηθεί γύρω στις 90 Οργανώσεις με πάνω από 10.000 μέλη. Το τελευταίο διάστημα γράφονται δεκάδες μέλη καθημερινά, κάτι που αξιολογείται από την ηγεσία ως πολύ σημαντικό και ελπιδοφόρο, λαμβάνοντας υπόψιν και το lockdown.

Ένα ακόμα γεγονός που προκαλεί αισιοδοξία είναι ότι η πλειονότητα των δημοσκοπήσεων δείχνει το ΜέΡΑ25 πάνω από το όριο του 3%.

Όσον αφορά τα ψηφοδέλτια, μας λένε ότι είναι νωρίς ακόμα: «Εδώ φτιάξαμε με ελάχιστες υποδομές ψηφοδέλτια μεταξύ ευρωεκλογών κι εκλογών. Τώρα με τοπικές οργανώσεις, με κεντρική επιτροπή, με πολιτική γραμματεία κλπ, θα ναι πολύ πιο εύκολα» τονίζουν…

Πηγή: Bigpost.gr

- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -

Σχετικά άρθρα

Νέα άρθρα