Δευτέρα, 19 Φεβρουαρίου, 2024

ΣΥΡΙΖΑ: Ο Νίκος Παππάς «εκλεκτός» για τον Δήμο της Αθήνας

Ο Νίκος Παππάς ήταν ανέκαθεν πρόσωπο που είχε κοινωνική δράση και δεν αποκλείεται να τον δούμε στον στίβο της πολιτικής το αμέσως προσεχές διάστημα. Πληροφορίες, οι οποίες ωστόσο δεν επιβεβαιώνονται, αλλά ούτε και διαψεύδονται από τον ΣΥΡΙΖΑ, αναφέρουν ότι ο διεθνής μπασκετμπολίστας του Παναθηναϊκού έχει δεχτεί κρούση από τον Αλέξη Τσίπρα για τη θέση του Δημάρχου στον Δήμο της Αθήνας.

- Διαφήμιση -

Ο Παππάς φέρεται να ζήτησε λίγο χρόνο για να το σκεφτεί κι αν τελικά αποδεχτεί την πρόταση, τότε αυτομάτως θα κρεμάσει τα παπούτσια του και θα αφοσιωθεί στον αγώνα για τον Δήμο, με βασικό αντίπαλο τον Κώστα Μπακογιάννη. Οι δημοτικές εκλογές είναι προγραμματισμένες για τις 8 Οκτωβρίου του 2023.

Άγριο κράξιμο στον Κώστα Μπακογιάννη: “Ο πιο ανίκανος Δήμαρχος που πέρασε”

Θυμίζουμε ότι πολύ πρόσφατα, ο καλαθοσφαιριστής του Παναθηναϊκού είχε δωρίσει τις αποδοχές του στις καθαρίστριες του ΟΑΚΑ ζητώντας τους συγγνώμη που τόσα χρόνια τις αγνοούσε, ενώ στο παρελθόν έχει διοργανώσει αγώνες μπάσκετ με τους κρατούμενους των φυλακών. Ο Νίκος Παππάς φέρεται να έχει ζητήσει από τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, να ανακοινώσει ο ίδιος την υποφηφιότητά του, αν τελικά πει το «ναι».

Πηγή: Reader.gr

- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -

Σχετικά άρθρα

Νέα άρθρα